Το Incredibles 2 ξεπέρασε το $1 δις στο box office

Και αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες animated ταινίες στην ιστορία
31 Ιουλίου 2018 18:46
Το Incredibles 2 ξεπέρασε το $1 δις στο box office

Το Incredibles 2 είναι η νεότερη ταινία που ξεπέρασε το μεγάλο ορόσημο του $1 δισεκατομμυρίου στο box office, καθώς φαίνεται ότι η νέα περιπέτεια της λατρεμένης οικογένειας σουπερηρώων της Pixar, άρεσε και μάλιστα πολύ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, οι Απίθανοι 2 ξεπέρασαν το $1 δις πριν μόλις ένα 24ωρο, αποτελώντας την 36η ταινία στην ιστορία που το καταφέρνει και η τέταρτη συνολικά του 2018 μέχρι στιγμής, με τις υπόλοιπες να είναι τα Black Panther, Avengers: Infinity War και Jurassic World: Fallen Kingdom

Αναλυτικότερα, το sequel που ανέλαβε και πάλι ο σκηνοθέτης Brad Bird απέσπασε $574 εκατομμύρια στο αμερικάνικο box office και περί τα $430 εκ. διεθνώς μέχρι την Δευτέρα 30 Ιουλίου. Έτσι, αποτελεί την πιο επιτυχημένη εμπορικά animated ταινία όλων των εποχών στις ΗΠΑ, χωρίς να γίνει ρύθμιση για τον πληθωρισμό. 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ταινίες κινουμένων σχεδίων που ξεπέρασαν το $1 δισεκατομμύριο είναι το Frozen της Disney ($1.276 δις), τα Minions της Universal/ Illumination ($1.159 δις), το Toy Story 3 της Disney/ Pixar ($1.067 δις), το Despicable Me 3 των Universal/ Illumination ($1.034 δις), το Finding Dory των Disney/ Pixar ($1.028 δις) και τέλος το Zootopia της Disney Animation ($1.023 δις). 

Και αν νομίζατε ότι οι προβολές των Απίθανων έχουν σταματήσει επειδή στη χώρα μας προβάλλεται από τον Ιούνιο, να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα κιόλας ξεκίνησε να παίζει στην Ιαπωνία, με την Ισπανία να το υποδέχεται την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ οι Ιταλία και οι Γερμανία θα ξεκινήσουν να το βλέπουν από τον Σεπτέμβριο.