The Last Days of American Crime: O Edgar Ramirez είναι ένα από τα υποψήφια ονόματα

Είναι σε συζητήσεις για την συμμετοχή του στο νέο θρίλερ του Netflix
30 Ιουλίου 2018 13:49
The Last Days of American Crime: O Edgar Ramirez είναι ένα από τα υποψήφια ονόματα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Edgar Ramirez (American Crime Story, Deliver Us From Evil) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα υπογράψει για την προσθήκη του στο cast του αστυνομικού sci-fi  θρίλερ The Last Days of American Crime του σκηνοθέτη Olivier Megaton (Colombiana, Taken 2) που βασίζεται στο ομώνυμο comic του συγγραφέα Rick Remender και του σκιτσογράφου Greg Tocchini.

Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Karl Gajdusek (Oblivion), ένας εκ των εξωτερικών παραγωγών του Stranger Things.

Η ιστορία αφορά το κοντινό μέλλον της ανθρωπότητας, εστιάζοντας συγκεκριμένα στην κυβέρνηση των Η.Π.Α. η οποία προκειμένου να αποτρέψει τρομοκρατικές επιθέσεις καθώς και άλλα εγκλήματα σχεδιάζει να εκπέμπει ένα σήμα που καθιστά για κάποιον αδύνατο το να διαπράξει την όποια αξιόποινη ενέργεια. Ο Ramirez εν προκειμένω θα υποδυθεί τον  ‘Graham Bricke’, έναν επαγγελματία εγκληματία που παρέμενε ασύλληπτος μέχρι την στιγμή που αποφασίζει να συμμαχήσει με μία femme fatale και τον παράτολμο φίλο της με τους οποίους προχωράει στην μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ. Στην προσπάθειά τους αυτή θα πρέπει να παλέψουν με άλλους κακοποιούς, ακόμη και με τον ίδιο τους τον εαυτό ώστε να προλάβουν να πραγματοποιήσουν τα πλάνα τους πριν ξεκινήσει να εκπέμπεται αυτό το σήμα.

Πίσω από την παραγωγή του The Last Days of American Crime θα είναι οι: Jesse Berger της Radical Studios, Jason Michael Berman της Mandalay Pictures, Barry Levine και ο Kevin Turen.