O Jim Jarmusch ετοιμάζει μια zombie κωμωδία με ένα δυνατό cast

Bill Murray, Tilda Swinton, Selena Gomez και πολλοί άλλοι!
15 Ιουλίου 2018 13:39
O Jim Jarmusch ετοιμάζει μια zombie κωμωδία με ένα δυνατό cast

Τη νέα του ταινία ετοιμάζει ο δαίμονας του ανεξάρτητου σινεμά, Jim Jarmousch. Όπως μαθαίνουμε από το δημοσίευμα του EW, η Focus Features ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα του The Dead Don't Die, μιας zombie κωμωδίας με ένα υπέρλαμπρο καστ ηθοποιών. Πόσο λαμπρό; Αρκεί να σας πούμε ότι παίζουν οι Bill Murray, Tilda Swinton, Steve Buscemi, Adam Driver και τους πλαισιώνουν οι Selena Gomez και Chloe Sevigny.

Ακόμη οι πληροφορίες για την πλοκή του 13ου φιλμ του Jarmusch κρατούνται υπό άκρα μυστικότητα αλλά τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στη Ν. Υόρκη όπου εκεί εθεάθη κιόλας η γνωστή τραγουδίστρια-ηθοποιός Selena Gomez μαζί με τον Austin Butler. Αυτή φορούσε ματωμένα ρούχα, ενώ ο Murray, ο Driver και η Sevigny εθεάθησαν με αστυνομικές στολές. 

Για τη νέα του ταινία ο Jarmusch συνεργάζεται για πρώτη φορά σε μια ταινία με το τρίο των Adam Driver, Tilda Swinton και Bill Murray αφού τους σκηνοθέτησε έναν-έναν στα Paterson, Only Lovers Left Alive και Broken Flowers αντίστοιχα. Η πρεμιέρα του The Dead Don't Die αναμένεται να γίνει μέσα στο 2019.

Για τον οραματιστή και βραβευμένο σκηνοθέτη Jim Jarmusch έχουμε κάνει ειδικό αφιέρωμα για την πλούσια κινηματογραφική του καριέρα που δεν πρέπει να χάσετε, καθώς περιέχει διαμαντάκια του σινεμά.