Η comic σειρά "Animosity" θα γίνει ταινία από την Legendary Pictures

Η εταιρεία εξασφάλισε τα δικαιώματα μεταφοράς και ο Jon Silk επιβλέπει το project
06 Ιουλίου 2018 13:45
Η comic σειρά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Legendary Pictures εξασφάλισε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική διασκευή της επιτυχημένης σειράς comic ‘Animosity’.

Η Marguerite Bennett η οποία είναι γνωστή για συνεργασίες της με εταιρείες όπως οι DC Comics, Marvel, BOOM! Studios, Dynamite, και η IDW, έχει πουλήσει τα τελευταία τρία χρόνια πάνω από ένα εκατομμύρια αντίτυπα της δουλειάς της. Η εν λόγω συγγραφέας λοιπόν, αφού εμπνεύστηκε την παραπάνω μυθοπλασία, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τον εικονογράφο Rafael de Latorre, αλλά και την Aftershock που ανέλαβε και την έκδοση της ιστορίας.

Η υπόθεση του ‘Animosity’έχει να κάνει με έναν κόσμο βυθισμένο στο χάος, όπου ξαφνικά τα ζώα αφυπνίζονται και αρχίζουν να σκέφτονται, να μιλούν, αλλά και να παίρνουν εκδίκηση. Μέσα σε αυτό το πανδαιμόνιο θα βρεθούν η Jesse, ένα 11χρονο κορίτσι, και ο αφοσιωμένος σκύλος της, ο Sandor. Ένα χρόνο μετά τα έκρυθμα αυτά περιστατικά, η Jesse και ο Sandor ξεκινούν ένα ταξίδι αναζήτησης από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο, για να βρουν το μόνο άτομο που μπορεί να τους προστατεύσει και να τους σώσει.

Ο Jon Silk τέθηκε ως επικεφαλής της επίβλεψης του όλου εγχειρήματος μέσω της Legendary, με τους Lee Kramer και Jon Kramer να επωμίζονται καθήκοντα παραγωγού της ταινίας για λογαριασμό της AfterShock Media.