Το DUNE: Part 2 έρχεται και επίσημα εντός του 2023 πιο... "spicy" από το προηγούμενο

Αποκλειστικά στις αίθουσες αυτή τη φορά
26 Οκτωβρίου 2021 21:23
Το DUNE: Part 2 έρχεται και επίσημα εντός του 2023 πιο... "spicy" από το προηγούμενο

Εδώ και μέρες γνωρίζαμε πως είναι απλώς θέμα χρόνου για να δοθεί από τη Warner Bros. Pictures το "πράσινο φως" για την συνέχεια του Dune, διότι ήδη έσπασε τα ταμεία στην μετά-πανδημική εποχή του box office και μετράει ήδη πάνω από $220 εκατομμύρια εισπράξεις.

Τελικά, η ανακοίνωση ήρθε από την Legendary Pictures που κάνει τη συμπαραγωγή και πλέον με κάθε επισημότητα το DUNE: Part 2 είναι γεγονός και αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023

Η ανακοίνωση της Legendary με το επίσημο λογότυπο του Part 2:

Ουσιαστικά το βασικό θέμα που έπρεπε να λύσουν μεταξύ τους οι Legendary και Warner Bros. Pictures ήταν η αποκλειστικά κινηματογραφική διανομή του, χωρίς να μεσολαβεί το HBO Max, ούτως ώστε να διασφαλίσουν πως το DUNE: Part 2 θα είναι ένα μοναδικό κινηματογραφικό υπερθέαμα. 

"Αυτό είναι μόνο η αρχή"

Αυτή την υπόσχεση δίνει ο σκηνοθέτης και οραματιστής του reboot του Dune, Denis Villeneuve, ο οποίος έκανε την εξής δήλωση στον απόηχο της ανακοίνωσης του Part 2: 

Μόλις έμαθα από την Legendary ότι επισήμως προχωράμε με το Dune: Part Two. Ήταν όνειρό μου να αποδώσω το βιβλίο του Frank Herbert και έχω τους fans, το cast και το συνεργείο, τη Legendary και τη Warner Bros. για να ευχαριστήσω που στηρίζουν το όνειρό μου. Αυτό είναι μόνο η αρχή. 

Ο Καναδός σκηνοθέτης των "Arrival' και "Blade Runner 2049" έχει υποσχεθεί ένα πιο έντονο και με περισσότερη δράση sequel, αφού κατάφερε να χτίσει σωστά τον πολύπλοκο κοινωνικοπολιτικά κόσμο του Dune. 

Dune χωρίς τη μουσική του Hans Zimmer δε γίνεται για αυτό και ο θρυλικός συνθέτης ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει για το soundtrack του Part 2, μέσα από το Instagram του. 

Πότε αναμένεται;

Το DUNE: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2023