Το Duke Nukem γίνεται ταινία από τους δημιουργούς του Cobra Kai!

Το franchise της 3D Realms αναγεννιέται από την Legendary
11 Ιουνίου 2022 16:01
Το Duke Nukem γίνεται ταινία από τους δημιουργούς του Cobra Kai!

Ετοιμάστε τα πούρα σας γιατί το Duke Nukem θα αποκτήσει τη δική του ταινία από τους δημιουργούς του Cobra Kai, Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg. Πρόκειται για ένα φιλμ που έχει αναλάβει η Legendary και θα είναι φυσικά βασισμένο στο θρυλικό franchise της 3D Realms, με την ιστορία να επικεντρώνεται στον Duke Nukem που προσπαθεί να σώσει τη Γη από εξωγήινους.

Αυτή η είδηση ήρθε μέσα από το THR, το οποίο επιβεβαιώνει πως η ταινία είναι αυτή τη στιγμή στα σκαριά με τους Heald, Hurwitz και Schlossberg να βρίσκονται στην παραγωγή. Μάλιστα, η Legendary αγόρασε τα δικαιώματα από την Gearbox Software και αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες, ψάχνει τον σεναριογράφο για την ταινία.

Αυτά τα νέα έρχονται αρκετά χρόνια από τότε που είχαμε ακούσει πάλι για μία Duke Nukem ταινία, στην οποία θα έπαιζε ο John Cena στον ομώνυμο ρόλο και θα ήταν σε παραγωγή των Paramount Pictures και Platinum Dunes. Ο voice actor του Duke Nukem, Jon St. John, είχε τις αμφιβολίες του για αυτή την ταινία, αν και η Gearbox Embracer Group διαβεβαίωσε μόλις πέρυσι ότι η ταινία ήταν ακόμα στα σκαριά, αλλά σύμφωνα με φήμες είχε περάσει από σαράντα κύματα.

Οι fans του Duke Nukem ίσως ελπίζουν σε αυτή τη νέα ανακοίνωση ότι θα δουν τον αγαπημένο τους ήρωα στη μεγάλη οθόνη. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής ή ποιοι θα βρίσκονται στο γενικό cast.

Για την ιστορία, το Duke Nukem κυκλοφόρησε το 1991 και έκτοτε είχαμε δει τρία παιχνίδια που λειτουργούσαν ως συνέχειες, καθώς και αρκετά spin-offs.