Ο Luke Evans αποτελεί και επίσημα μέλος του cast του "Midway"

Θα παίξει στο επερχόμενο πολεμικό δράμα του Roland Emmerich
04 Ιουλίου 2018 13:06
Ο Luke Evans αποτελεί και επίσημα μέλος του cast του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Luke Evans (The Alienist, Beauty and the Beast) θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Mandy Moore (This Is Us) και τον Woody Harrelson (True Detective, Solo: A Star Wars Story) στο ιστορικό δράμα Midway, μία υπερπαραγωγή με budget έως και $100 εκατ., την οποία σκηνοθετεί ο Roland Emmerich.

Ο δημιουργός του Independence Day και του The Day After Tomorrow, θα ενορχηστρώσει λοιπόν την δράση του εν λόγω δράματος. Πίσω από την παραγωγή του project θα βρίσκεται ο Mark Gordon, ο οποίος είχε επωμιστεί ανάλογα καθήκοντα στο Saving Private Ryan και στο The Patriot, μαζί και με τον επί χρόνια συνάδελφό του, Harald Kloser (2012, White House Down).

Το έργο θα πραγματευτεί την βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ιστορία της Μάχης του Midway, της ναυμαχίας που σημειώθηκε στον Ειρηνικό ανάμεσα στον αμερικανικό και τον ιαπωνικό στόλο, μέσα σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία, αυτή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Οπότε θα δούμε να ζωντανεύουν στην μεγάλη οθόνη τα επώδυνα βιώματα των στρατιωτών και των πιλότων που κατάφεραν το αδύνατο, να στρέψουν δηλαδή υπέρ τους την έκβαση του πολέμου.

Ο Evans θα ενσαρκώσει τον διοικητή Wade McClusky, ο οποίος παρασημοφορήθηκε για την γενναία προσφορά του εκείνη την περίοδο.

Τα γυρίσματα του Midway θα λάβουν χώρα στο Montreal.Την χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος ανέλαβαν οι Starlight Entertainment Group και Providence Entertainment Limited.