The Predator: Το νέο trailer εξαπολύει τον απόλυτο Κυνηγό-υπερόπλο

Και είναι πιο τρομερός και αιμοδιψής από ποτέ
28 Ιουνίου 2018 09:47
The Predator: Το νέο trailer εξαπολύει τον απόλυτο Κυνηγό-υπερόπλο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το The Predator, το sci-fi θρίλερ του Shane Black όπου πρωταγωνιστούν οι Sterling K. Brown, Olivia Munn, και ο Boyd Holbrook.

Μέσα από το εν λόγω project το διάσημο franchise με τα εξωγήινα τέρατα ανανεώνεται μετά από πολύ καιρό. Από την άλλη άκρη του σύμπαντος αρχίζουν να φτάνουν στην Γη οι πιο φονικοί κυνηγοί του διαστήματος ακόμη πιο δυνατοί, έξυπνοι και άγριοι από ποτέ. Με τον γενετικό τους κώδικα να έχει βελτιωθεί σημαντικά, θα αρχίσουν μία από τις πιο θανατηφόρες επιθέσεις τους ενάντια στην ανθρωπότητα. Όταν ένας μικρός (Jacob Tremblay) θα δώσει κατά λάθος το σήμα για τον γυρισμό τους στον πλανήτη μας, μονάχα μία ειδική ομάδα πρώην αξιωματικών και ενός απαισιόδοξου επιστήμονα μπορεί να εμποδίσει την εξολόθρευση της ανθρώπινης ύπαρξης.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Alfie Allen (Game of Thrones), Thomas Jane (The Expanse), Augusto Aguilera (Snowfall), Jake Busey (Stranger Things), και η Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale).

Το The Predator πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: