Siberia trailer: Ο Keanu Reeves πρωταγωνιστεί σε ένα ρομαντικό θρίλερ

Ένα ερωτικό ειδύλλιο πολλών καρατίων που βαδίζει χέρι χέρι με τον κίνδυνο
10 Ιουνίου 2018 04:14
Siberia trailer: Ο Keanu Reeves πρωταγωνιστεί σε ένα ρομαντικό θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Saban Films έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer του καινούργιου ρομαντικού θρίλερ Siberia, όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν ο Keanu Reeves (John Wick 3) και η Ana Ularu (Emerald City).

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον Lucas (Keanu Reeves), έναν Αμερικανό έμπορο διαμαντιών, ο οποίος ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία αρχίζει να καταρρέει, ο ίδιος αρχίζει μία εμμονική σχέση με μία ρωσικής καταγωγής ιδιοκτήτρια καφέ, την Katya (Ana Ularu) σε κάποια μικρή πόλη της Σιβηρίας. Καθώς έρχονται πιο κοντά, αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει και ο λιγότερο φανταχτερός κόσμος του εμπορίου διαμαντιών που ασκεί μία ακαταμάχητη και συνάμα επικίνδυνη σαγήνη της οποίας είναι εξίσου δύσκολο να της αντισταθεί κανείς χωρίς να πληρώσει πρώτα κάποιο τίμημα. Ο έμπορος και η ερωμένη του θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών ερχόμενοι αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Matthew Ross from ενώ το σενάριο επιλμελήθηκε ο υποψήφιος για Όσκαρ, Scott B. Smith (A Simple Plan). Το cast συναπαρτίζουν επίσης ο Pasha Lychnikoff (Shameless) και η Molly Ringwald (Riverdale).

H πρεμιέρα του Siberia θα πραγματοποιηθεί στις Η.Π.Α. σε υπηρεσία VOD και σε Digital HD μορφή στις 13 Ιουλίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: