Sicario: Day of the Soldado | Το νέο trailer επιβεβαιώνει ότι κανείς δεν είναι ασφαλής

Η κατάσταση οδηγείται σταθερά εκτός ελέγχου
25 Μαΐου 2018 16:33
Sicario: Day of the Soldado | Το νέο trailer επιβεβαιώνει ότι κανείς δεν είναι ασφαλής

Κυκλοφόρησε το καινούργιο trailer του Sicario: Day of the Soldado, το αστυνομικό δράμα που αποτελεί συνέχεια του Sicario (2015) του Denis Villeneuve. Την σκηνοθεσία του πολυαναμενόμενου αυτού sequel υπογράφει ο Stefano Sollima (Gomorrah) ενώ τους διαλόγους επεξεργάστηκε ο Taylor Sheridan, ο σεναριογράφος του Hell or High Water και δημιουργός του Wind River.

Αφού λοιπόν, ο Josh Brolin σιγά σιγά βγάζει από πάνω του την στολή του ‘Thanos’ και του ‘Cable’ που του έδωσε το σύμπαν της Marvel, επιστρέφει πια στον γνώριμο ρόλο του αστυνόμου της CIA, Matt Graver, δίπλα στον Benicio Del Toro που ερμηνεύει τον αμείλικτο χαρακτήρα του μυστικού πράκτορα Alejandro.

Οι δύο ήρωες θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την τάξη στα σύνορα Η.Π.Α. και Μεξικού μιας και πλέον τα καρτέλ επιστρατεύουν τρομοκράτες για να διευκολύνουν την διακίνηση ναρκωτικών. Έτσι οι Matt και Alejandro απαγάγουν την κόρη (Isabela Moner) του Carlos Reyes, ενός μεγαλέμπορου κοκαΐνης και ένας ανοιχτός πόλεμος αρχίζει. Καθώς η αποστολή βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, η ζωή του κοριτσιού γίνεται στόχος από πάμπολλες κατευθύνσεις εφόσον ώρα με την ώρα τα πράγματα μοιάζουν να επιδεινώνονται ολοένα και περισσότερο.

Το cast της ταινίας συγκροτούν επίσης οι: Catherine Keener, Manuel Garcia-Rulfo, Jeffrey Donovan, και ο Matthew Modine. Το  Sicario: Day of the Soldado θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 29 Ιουνίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: