Ο Woody Harrelson και η Mandy Moore είναι σε συζητήσεις για το Midway

Ίσως συμπρωταγωνιστήσουν στο δράμα εποχής που ετοιμάζει ο Roland Emmerich
04 Μαΐου 2018 15:36
Ο Woody Harrelson και η Mandy Moore είναι σε συζητήσεις για το Midway

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το AGC Studios του Stuart Ford απέκτησε τα δικαιώματα μεταφοράς του ιστορικού δράματος Midway, την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Roland Emmerich (Independence Day franchise, The Day After Tomorrow) ο οποίος θα επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού.

Το σενάριο του φιλμ υπογράφει ο Wes Tooke. Ο Woody Harrelson (True Detective, Solo: A Star Wars Story) και η Mandy Moore (This Is Us) είναι σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα ερμηνεύσουν κεντρικούς ρόλους στο όλο project το οποίο θα έχει συνολικό προϋπολογισμό έως και $100 εκατ., με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Χαβάη και στον Καναδά.

Η υπόθεση του έργου βασίζεται στην αληθινή ιστορία της λεγόμενης Μάχης του Midway, της ναυμαχίας που έλαβε χώρα στον Ειρηνικό μεταξύ Αμερικανικού και Ιαπωνικού στόλου, μια κρίσιμη καμπή στα γεγονότα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία θα αφηγηθεί τα ηρωικά και οδυνηρά βιώματα των στρατιωτών και των αεροπόρων που πέτυχαν το ακατόρθωτο, να αντιστρέψουν την έκβαση του πολέμου.

Πίσω από την παραγωγή του Midway θα βρίσκεται η Centropolis Entertainment, ο Harald Kloser (2012, White House Down, Independence Day: Resurgence), και ο Mark Gordon (Saving Private Ryan, The Patriot, Molly’s Game).