Γούντι Χάρελσον: Καλεί τον ΜακΚόναχι να κάνουν τεστ DNA για να δουν αν είναι όντως αδέρφια

Η τρελή ιστορία του Χόλιγουντ που ίσως και να βγει αληθινή
21 Απριλίου 2023 14:32
Γούντι Χάρελσον: Καλεί τον ΜακΚόναχι να κάνουν τεστ DNA για να δουν αν είναι όντως αδέρφια

Σαν ένα παράξενο αλλά και ευχάριστο παιχνίδι της μοίρας, οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson μπορεί να είναι βιολογικά αδέρφια! Πρόκειται για την ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες εβδομάδες όταν ο Μάθιου Μακόναχι σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast "Let's Talk of Camera" αποκάλυψε τις υποψίες τόσο του ιδίου, όσο και του πολύ στενού του φίλου. 

Τώρα, από την πλευρά του ο Γούντι Χάρελσον επιβεβαίωσε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι στην πραγματικότητα αδέρφια και η αδερφική τους φιλία να γίνει...επίσημη. Μιλώντας στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert πριν από μερικές μέρες διηγήθηκε τη δική του πλευρά της απίστευτης αυτής ιστορίας και κάλεσε τον Μακόναχι να κάνουν το τεστ DNA.

"Λοιπόν, απλά θα πω ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό το σενάριο, επειδή μιλήσαμε με τη μητέρα του Μάθιου, και μας μίλησε για αυτό μια φορά. Θέλω να πω, αυτό είναι τρελό. Ήμασταν στην Ελλάδα και βλέπαμε την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν ξέρω, ανέφερα κάτι για τύψεις. Και είπα: "Ξέρετε, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει". Και ενώ γνώριζα την μητέρα του Μάθιου πολύ καιρό, μου λέει: ‘Ήξερα τον πατέρα σου’. Και ήταν εκείνα τα κενά που βρήκα λίγο ανησυχητικά ή ενδιαφέροντα", ανέφερε ο Γούντι Χάρελσον.

Έπειτα ο Χάρελσον συνέχισε λέγοντας: "Τη χρονιά της γέννησή του Μακόναχι, εννέα μήνες πριν, ήταν σε διάσταση από τη σχέση της με τον υποτιθέμενο πατέρα του, τον Τζιμ". Μάλιστα ανέφερε ότι η αποκάλυψη της μητέρας του McConaughey ήταν "γεμάτη με υπονοούμενα". 

"Θέλουμε να κάνουμε ένα τεστ DNA, αλλά γι' αυτόν είναι ένα πολύ μεγαλύτερο θέμα", δήλωσε ο Harrelson. "Θέλω να πω ότι αισθάνεται σαν να χάνει τον πατέρα του. Εγώ όμως του λέω, όχι, κερδίζεις έναν διαφορετικό πατέρα και έναν αδελφό".

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης: 

Ο McConaughey και ο Harrelson θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μια νέα κωμική σειρά για το Apple TV+ με τίτλο "Brother From Another Mother", η οποία βασίζεται στη δική τους φιλία. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος και δεν είναι λίγες οι γλώσσες που λένε ότι εκεί θα γίνουν τα...επίσημα αποκαλυπτήρια.