How to Train Your Dragon 3: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και η σύνοψη της νέας animated ταινίας

Ο Hiccup και ο Toothless σε νέες περιπέτειες!
20 Απριλίου 2018 15:10
How to Train Your Dragon 3: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και η σύνοψη της νέας animated ταινίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι βγήκε ο επίσημος τίτλος και η σύνοψη του τρίτου κεφαλαίου του How to Train Your Dragon της DreamWorks Animation. Το 3ο κεφάλαιο της πολυαγαπημένης αυτής ιστορίας κινουμένων σχεδίων, θα λέγεται How to Train Your Dragon: The Hidden World. Ένα ειδικό sneak peek της νέας ταινίας του Dean DeBlois θα παρουσιαστεί και στο ερχόμενο Annecy International Animation Film Festival, “στις 14 Ιουνίου, στο Bonlieu Theater” όπως γνωστοποιήθηκε και σε σχετική αναφορά του Variety.

Το franchise του How to Train Your Dragon θεωρείται μακράν ως ένα από τα πιο επιτυχημένα της DreamWorks. Στο cast των ταινιών ακούσαμε τις φωνές των Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler και ο τηλεπαρουσιαστής Craig Ferguson.

Η υπόθεση λοιπόν του καινούργιου project αναπτύσσεται ως εξής: «Καθώς ο Hiccup εκπληρώνει το όνειρό του να δημιουργήσει μία ειρηνική ουτοπία με δράκους, η ανακάλυψη από τον Toothless ενός νέου και ατίθασου συμμάχου προκαλεί αναταράξεις στις ισορροπίες του βασιλείου. Ενώ μία σοβαρή απειλή πλησιάζει, η ικανότητα του Hiccup ως κυβερνήτη του τόπου του δοκιμάζεται. Πλέον τόσο ο δράκος όσο και ο αναβάτης του πρέπει να λάβουν δύσκολες αποφάσεις ώστε να διασώσουν το σπάνιο είδος των μαγικών αυτών πλασμάτων».

Η ημερομηνία πρεμιέρας του How to Train Your Dragon: The Hidden World έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α.  στη 1 Μαρτίου του 2019.