The Girl in the Spider’s Web: Φωτογραφήθηκε το cast της συνέχειας του "Dragon Tattoo"

Η Claire Foy αφήνει πια το “βασιλικό στέμμα” και γίνεται επιδέξια χάκερ
15 Απριλίου 2018 16:36
The Girl in the Spider’s Web: Φωτογραφήθηκε το cast της συνέχειας του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Sony Pictures έθεσε στην δημοσιότητα τα πρώτα στιγμιότυπα των ηθοποιών του The Girl in the Spider’s Web, του αμερικανικού sequel του The Girl with the Dragon Tattoo, που βασίζεται επίσης στην σειρά βιβλίων “Millennium” του Steig Larsson.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το cast μαζί και με τον σκηνοθέτη της καινούργιας αυτής noir ταινίας, Fede Alvarez (Evil Dead, Don’t Breathe),με τις σχετικές λήψεις να έχουν γίνει στη Στοκχόλμη, όπου αυτή την περίοδο λαμβάνουν χώρα κάποια από τα γυρίσματα του όλου project.

Η Claire Foy (The Crown) διαδεχόμενη στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Rooney Mara, θα υποδυθεί την επαναστάτρια-χάκερ της εν λόγω μυθοπλασίας μυστηρίου, δηλαδή την Lisbeth Salander. Η ίδια εμφανίστηκε χαμογελαστή πάνω στο κόκκινο χαλί, με κούρεμα αγορέ, ενώ φωτογραφήθηκε και με τους συναδέλφους της τον Sverrir Gudnason, ο οποίος υποδύεται τον δημοσιογράφο Mikael Blomkvist -διαδεχόμενος τον Daniel Craig- που θα συνεργαστεί με την ηρωίδα ώστε να ξεσκεπάσουν διαδικτυακά ένα σοβαρό έγκλημα.

Παίζουν επίσης οι: Sylvia Hoeks, Stephen Merchant, Claes Bang, Christopher Convery, Synnøve Macody Lund, και η Vicky Krieps. Το σενάριο επιμελήθηκε ο Jay Basu, προσαρμόζοντας κατάλληλα και τα αρχικά κείμενα που επεξεργάστηκε ο Steven Knight (Peaky Blinders, Locke, Eastern Promises) .

Η πρεμιέρα για το The Girl in the Spider’s Web αναμένεται να πραγματοποιηθεί  στις 9 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο φωτογραφικό υλικό: