The Tommyknockers: Ένα ακόμη βιβλίο του Stephen King στην μεγάλη οθόνη

Οι μεταφορές βιβλίων του King δεν έχουν σταματημό!
30 Μαρτίου 2018 16:58
The Tommyknockers: Ένα ακόμη βιβλίο του Stephen King στην μεγάλη οθόνη

Το 2017 ήταν μια ονειρεμένη χρονιά για τους fans του Stephen King και των βιβλίων του, που είδε την απίστευτα μεγάλη εμπορική επιτυχία του IT ($700 εκατομμύρια) αλλά και τις κυκλοφορίες των The Dark Tower, Gerald's Game, 1922, καθώς και των Mr. Mercedes και The Mist σε τηλεοπτικές σειρές. Οι μεταφορές βιβλίων του King στη μεγάλη οθόνη δεν σταματούν εδώ καθώς το βιβλίο The Tommyknockers θα γίνει ταινία από τους παραγωγούς των The Conjuring και IT. 

Σύμφωνα με το THR, ο παραγωγός και σκηνοθέτης του Conjuring, James Wan, σε συνεργασία με τον Roy Lee, παραγωγό του IT και τον Larry Sanitsky, θα είναι οι δημιουργοί της κινηματογραφικής μεταφοράς του Tommyknockers. Ήδη έχουν στείλει τις προτάσεις τους στα στούντιο παραγωγής και τις streaming υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, που έχει καλό ρεκόρ με τον King έχοντας χρηματοδοτήσει και κυκλοφορήσει ως Netflix Original τα Gerald's Game και 1922. 

Το Tommyknockers διηγείται την ιστορία μιας μικρής πόλης του Maine όπου μια εξωγήινη οντότητα καταλαμβάνει αργά και σταθερά τα μυαλά των κατοίκων. Μόνο ένας αλκοολικός ποιητής ονόματι Gard αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει εξαιτίας της ανοσίας που του προσφέρει μια λαμαρίνα στο κεφάλι του. 

H μανία του Hollywood για τα βιβλία του μετρ του φανταστικού δεν έχει τελειωμό διότι μέσα στο 2018 θα κάνει πρεμιέρα η σειρά Castle Rock στο Hulu, εμπνευσμένη από πολλαπλά συγγράμματα του King, ενώ για το 2019 αναμένονται το remake του Pet Semetary, η μεταφορά του In the Tall Grass και φυσικά το IT: Chapter Two. 

Για ότι νεότερο για την ταινία Tommyknockers μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.