Oscars 2018: Έκλεψαν το αγαλματίδιο της Frances McDormand μετά την τελετή!

Ευτυχώς λίγη ώρα μετά εντοπίσθηκε ο δράστης
07 Μαρτίου 2018 16:13
Oscars 2018: Έκλεψαν το αγαλματίδιο της Frances McDormand μετά την τελετή!

Η 4η Μαρτίου θα μείνει αξέχαστη για την Frances McDormand για δύο λόγους. Πρώτον γιατί κέρδισε επάξια το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στα Oscars 2018 και δεύτερον γιατί της το έκλεψαν με αποτέλεσμα να καρδιοχτυπήσει το ίδιο βράδυ για δυσάρεστο λόγο. Ναι, η φετινή καλύτερη ηθοποιός της Ακαδημίας έπεσε θύμα κλοπής στο επίσημο πάρτι μετά την 90η Τελετή Απονομής, που ονομάζεται Governor's Ball. Κατά τη διάρκεια του πάρτι, λίγο αφότου οι διοργανωτές χάραξαν το όνομα της στο πολύτιμο Χρυσό Αγαλματίδιο, διαπιστώθηκε πως χάθηκε. 

H 60χρονη ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα απελπισμένη ψάχνοντας για το Όσκαρ της. Όλη αυτήν την ώρα το αγαλματίδιο της ήταν στην κατοχή του 47χρονου Bryan Tyler, όπως αναγνωρίσθηκε αργότερα από την αστυνομία. Ο δράστης, άγνωστο το πως κατάφερε να πάρει εισιτήριο σε ένα τόσο VIP και καλά φυλαγμένο (;) χώρο, πόζαρε με τους θαμώνες του πάρτι και έβγαλε βίντεο στο Facebook με το βραβείο. Αρκετοί θαμώνες τον συνεχάρηκαν κιόλας για τη νίκη του, ενώ βγήκε και φωτογραφίες με προσωπικότητες όπως ο Jimmy Kimmel και ο Quentin Tarantino, χωρίς κανένας να αντιληφθεί τι πραγματικά συνέβαινε.

Κατά την έξοδο του από το πάρτι ένας αετομάτης φωτογράφος ονόματι Wolfgang Puck πρόσεξε πως κάτι δεν πήγαινε σωστά με το αγαλματίδιο και ρώτησε την ασφάλεια αν είναι όντως δικό του. "Αυτό ανήκει σε αυτόν τον τύπο;" ρώτησε έναν άνθρωπο της ασφάλειας, ο οποίος κίνησε αργότερα τους σεκιουριτάδες να τον ελέγξουν. Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά καθώς το Όσκαρ επέστρεψε στον νόμιμο κάτοχο του, με έναν εκπρόσωπο της δις βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού να δηλώνει:

Η Fran και το Οσκαρ είχαν μια χαρούμενη επανένωση και απολαμβάνουν ένα burger μαζί. 

Ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες κλοπής -παρά το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες, η McDormand έδωσε την εντολή να αφεθεί ελεύθερος- με εγγύηση $20.000. Το σοβαρό παράπτωμα της ασφάλειας όμως παραμένει υπό εξέταση, με τους υπεύθυνους να βρίσκονται υπό το βάρος σοβαρών επιπτώσεων.