Kung Fury 2: Ο Michael Fassbender πρωταγωνιστής στο μεγάλου μήκους sequel

Την νέα cult ρετρό ταινία σκηνοθετεί πάλι ο David Sandberg
13 Φεβρουαρίου 2018 16:44
Kung Fury 2: Ο Michael Fassbender πρωταγωνιστής στο μεγάλου μήκους sequel

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε η είδηση ότι είναι στα σκαριά το sequel του Kung Fury, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ξανά ο David Sandberg, που επωμίζεται και καθήκοντα παραγωγού, ενώ στο cast επιστρατεύτηκε και ο Michael Fassbender.

Μετά το πρώτο ομώνυμο κωμικό action φιλμ του 2015 το οποίο απέπνεε την αύρα της δημοφιλούς κουλτούρας των 80s, θα δούμε τώρα την συνέχειά του, με ακόμη πιο πολλές σκηνές δράσης.

Ο Michael Fassbender συμφώνησε ήδη να αναλάβει τον κεντρικό ρόλο στο ανερχόμενο αυτό κινηματογραφικό εγχείρημα. Θα ερμηνεύσει τον 'Kung Fury', έναν αστυνομικό της ομάδας “Thundercops” στο Miami του 1985 που θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τα σκοτεινά σχέδια του Kung Fuhrer, Αδόλφου Χίτλερ. Υποκριτικά θα πλαισιωθεί τόσο από τον David Sandberg όσο και από τον David Hasselhoff σε μία guest εμφάνιση.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο φετινό καλοκαίρι, ενώ στο κομμάτι της παραγωγής συμμετέχουν επίσης και οι Seth Grahame-Smith και Aaron Schmidt για λογαριασμό της KatzSmith Productions, μαζί με τον Philip Westgren της B-Reel Films αλλά και τον Conor McCaughan. Ο Pelle Strandberg θα κατέχει θέση εξωτερικού παραγωγού μέσω της Laser Unicorns.

Το τριαντάλεπτο Kung Fury που κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια διεκδίκησε πολλές υποψηφιότητες αλλά και βραβεία, όπως αυτό στο Cannes Directors Fortnight. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραπάνω ταινία μικρού μήκους μαζί και με το μουσικό βίντεο του Hasselhoff, με τίτλο True Survivor.