Οι υποψήφιοι των φετινών Όσκαρ πόζαραν για την αναμνηστική φωτογραφία

Η φετινή τάξη του Χρυσού Αγαλματιδίου μπαίνει πια σε τροχιά προετοιμασίας
08 Φεβρουαρίου 2018 08:30
Οι υποψήφιοι των φετινών Όσκαρ πόζαραν για την αναμνηστική φωτογραφία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, όλοι οι φετινοί υποψήφιοι των Όσκαρ συναντήθηκαν μαζί με τα μέλη της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, εν όψει της χρόνιας παράδοσης που επικρατεί για μία συλλογική αναμνηστική φωτογραφία.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άλλοι σημαντικοί παράγοντες του κινηματογραφικού θεάματος έδωσαν το παρόν στην ετήσια αυτή εκδήλωση την Δευτέρα που πέρασε. Δεν έχασαν λοιπόν, την ευκαιρία να απαθανατίσουν και μεταξύ τους την στιγμή, να κουβεντιάσουν καθώς και να επαινέσουν ο ένας την δουλειά του άλλου!

Οι selfies είχαν φυσικά την τιμητική τους ενώ οι συνακόλουθες αναρτήσεις των δημοφιλών αυτών εκπροσώπων της 7ης Τέχνης όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Βεβαίως, όσοι παραβρέθηκαν έλαβαν και την κατάλληλη ενημέρωση  όσον αφορά το τί να πουν και τί να παραλείψουν κατά τη διάρκεια των ομιλιών που θα εκφωνήσουν στην ανερχόμενη 90η Τελετή διεξαγωγής των Όσκαρ. Ο πρόεδρος της Ακαδημίας, John Bailey τους υποδέχτηκε και μίλησε μαζί τους για την πολυαναμενόμενη βραδιά της βράβευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί σε έναν περίπου μήνα, δηλαδή στις 4 Μαρτίου του 2018.

Η λεγόμενη ‘τάξη των οσκαρικών υποψηφίων του 2018’ απεικονίζεται σε ιδιαίτερα εύθυμη διάθεση στο υλικό που ακολουθεί παρακάτω:

Η Τελετή Απονομής των Oscars 2018 θα προβληθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου, ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα.