Το Deadpool 2 θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο

Άλλαξε η ημερομηνία κυκλοφορίας και για το 'The New Mutants'
15 Ιανουαρίου 2018 09:04
Το Deadpool 2 θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, γνωστοποιήθηκε ότι το Deadpool 2 θα κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες πολύ πιο μπροστά από το προβλεπόμενο.

Οι fans του κατεργάρη ήρωα της Marvel μπορούν να αγαλλιάσουν, αφού το Deadpool 2 πήρε τελικά το πράσινο φως για τις 18 Μαΐου του 2018, μία εβδομάδα προτού ανοίξει η αυλαία για το Solo: A Star Wars Story της Lucasfilm. Ο Ryan Reynolds θα βάλει και πάλι την στολή του πιο badass χαρακτήρα που έχει βγει ποτέ και θα κάνει και τα απίθανα κόλπα του με τις δύο κατάνα που έχει!

Η Fox τροποποίησε όμως την πρεμιέρα και για την ανερχόμενη ταινία των X-Men που θα μας συστήσει την νέα γενιά μεταλλαγμένων. Το The New Mutants του Josh Boone λοιπόν, θα προβληθεί πολύ αργότερα από το προσδοκώμενο και συγκεκριμένα δέκα μήνες πιο πίσω, αφού από τις 13 Απριλίου του 2018 στις 22 Φεβρουαρίου του 2019. Οι υπεύθυνοι του στούντιο δεν ήθελαν απ' ό,τι φαίνεται το νέο αυτό spin off να συμπέσει με την έξοδο του άλλου φιλμ των X-Μen όπως το Dark Phoenix, που θα βγει φέτος.

Τέλος, το Gambit με πρωταγωνιστή τον Channing Tatum, θα μετακινηθεί από τις 14 Φεβρουαρίου του 2019, στις 7 Ιουνίου του ίδιου έτους. Ο λόγος είναι η αποχώρηση του σκηνοθέτη Gore Verbinski από το όλο project και η άμεση αντικατάστασή του από άλλον δημιουργό.