Η νέα αφίσα του “The New Mutants” θέλει να θυμίσει πως είναι X-Men ταινία

Γιορτάζει την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους
30 Αυγούστου 2020 13:14
Η νέα αφίσα του “The New Mutants” θέλει να θυμίσει πως είναι X-Men ταινία

Μετά τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας -και όχι μόνο- πλέον, το "The New Mutants" βρίσκεται σε επιλεγμένες αίθουσες παγκοσμίως και θέλει να μας δώσει μια φρέσκια-διαφορετική ματιά για τους μεταλλαγμένους. Τώρα, η 20th Century Fox συνεχίζει την προώθηση του φιλμ του σκηνοθέτη Josh Boone για αυτό και δημοσίευσε μια νέα αφίσα που έχει έντονο άρωμα από τους X-Men.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε μία νέα αφίσα για τον εορτασμό της κυκλοφορίας της ταινίας, με τους ήρωες να φιγουράρουν στην πρώτη γραμμή, μόνο που σε αυτό το poster, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, κάτι «παράξενο» φαίνεται στο μέτωπό τους. Η εν λόγω εικόνα θέλει να συνδέσει έμμεσα τους νέους μεταλλαγμένους με τους X-Men, αφού μια σκιά ενός φράκτη πέφτει στο πρόσωπό τους και «τυγχάνει» να δημιουργείται το “X” πάνω τους.

Μεταξύ άλλων, στο The New Mutants πρωταγωνιστούν οι: Maisie Williams (Game of Thrones), Anya Taylor-Joy (Glass), Charlie Heaton (Stranger Things), Alice Braga (Predators), Blu Hunt (The Originals), και Henry Zaga (13 Reasons Why).

Δείτε την παρακάτω:

Το The New Mutants παίζει σε επιλεγμένα σινεμά παγκοσμίως από τις 28 Αυγούστου και από τις 3 Σεπτεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.