Τι και αν πάτωσε στους κινηματογράφους, το The New Mutants σαρώνει στις VOD υπηρεσίες

Η δεύτερη ευκαιρία της τελευταίας X-Men ταινίας της Fox
26 Νοεμβρίου 2020 10:47
Τι και αν πάτωσε στους κινηματογράφους, το The New Mutants σαρώνει στις VOD υπηρεσίες

Στην περίοδο που κυκλοφόρησε αναμενόμενα το The New Mutants δεν διέγραψε καν την αναμενόμενη εμπορική πορεία, αποσπώντας περί τα $45 εκατομμύρια παγκοσμίως στο σύντομο χρόνο όπου προβλήθηκε, ενώ ούτε οι κριτικοί τρελάθηκαν με το φιλμ του Josh Boone, λαμβάνοντας κυρίως χλιαρά σχόλια. Το spinoff τρόμου των X-Men όμως φαίνεται πως του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία από το κοινό, καθώς σαρώνει στις VOD υπηρεσίες στο εξωτερικό. 

Όπως διαβάζουμε στο Bleeding Cool, το New Mutants βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων στα Vudu και FandangoNOW, δύο από τις αρκετά διαδεδομένες ψηφιακές υπηρεσίες ενοικίασης και αγοράς ταινιών και σειρών. 

Αν και δεν γνωρίζουμε τα ακριβή νούμερα πωλήσεων ή ενοικιάσεων που έχουν γίνει, φαίνεται να αποκτά διαστάσεις cult επιτυχίας. 

Αποτελεί άλλωστε το τελευταίο κειμήλιο από την εποχή των X-Men επί της 20th Century Fox πριν την εξαγοράσει η Disney, όντας κιόλας ο κύριος λόγος που το φιλμ καθυστέρησε τόσο πολύ να βγει, ενώ αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα στην παραγωγή. Επομένως η κυκλοφορία του αποτέλεσε ένα μικρό θαύμα στην ρευστή εποχή του κορωνοϊού.