Το "Downton Abbey" γίνεται ταινία κατά πάσα πιθανότητα

Οι διαδικασίες παραγωγής θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2018
02 Ιανουαρίου 2018 17:11
Το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Dark Horizons, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η δημοφιλής ιστορική δραματική σειρά Downton Abbey του ITV ενδέχεται να μεταφερθεί στο πανί της μεγάλης οθόνης.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της Phyllis Logan στην κυριακάτικη έκδοση της Mail. Η διάσημη ηθοποιός στο ομώνυμο σόου είχε υποδυθεί την σπιτονοικοκυρά Mrs Hughes. Δήλωσε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Όλοι έχουν ερωτηθεί τί συμβαίνει μεταξύ αυτής και της άλλης ημερομηνίας. Επομένως, ελπίζουμε ότι όλα τα στοιχεία - επειδή υπάρχουν τόσα πολλά – θα δέσουν μαζί. Θα είναι φανταστικό να αναφωνήσουμε με χαρά για μία τελευταία φορά με όλους τους χαρακτήρες, πηγαίνοντας πίσω στο κάστρο και βλέποντας όλους τους παλιούς φίλους. Περιμένω οπωσδήποτε για αυτό .... Υπάρχει ένα πιθανό σενάριο που ετοιμάζεται για 'μας, το οποίο έχει αναδιατυπωθεί λιγάκι».

Στην εφημερίδα γνωστοποιήθηκε ότι μάλλον μέσα στο φετινό καλοκαίρι θα αρχίσουν τα γυρίσματα του φιλμ σε επιλεγμένα μέρη όπως το Highclere Castle στο Berkshire το οποίο και έχουν κλείσει για την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου. Επίσης ο Michael Edelstein, πρόεδρος της NBC Universal International Studios, υπέδειξε ότι εντός τους 2018 θα δοθεί το έναυσμα για τις διαδικασίες παραγωγής της κινηματογραφικής version του Downton Abbey.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω σειρά εποχής ολοκληρώθηκε το 2015 μετά από έξι σεζόν, όμως η επιτυχία που γνώρισε έκανε πολλούς να μιλούν και για την δημιουργία και ενός έργου που προοριζόταν αυτή την φορά για το σινεμά.