The China Hustle: Στο νέο trailer ο καπιταλισμός δέχεται ισχυρό πλήγμα

Ένα σοβαρό σκάνδαλο της Wall Street υπό τον φακό του Jed Rothstein
27 Δεκεμβρίου 2017 07:53
The China Hustle: Στο νέο trailer ο καπιταλισμός δέχεται ισχυρό πλήγμα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το The China Hustle, το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Jed Rothstein, και το οποίο αφορά ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της Wall Street.

Αν νομίζατε ότι η ύφεση  και η συνακόλουθη κατάρρευση της ακίνητης περιουσίας έριξε τη Wall Street σε βαθιά και υπεύθυνη περισυλλογή, ξανασκεφτείτε το. Οι τραπεζίτες εξακολουθούν να ποντάρουν σε επενδύσεις υψηλού ρίσκου, επιζητώντας να πιάσουν την καλή ενώ ένα ακόμη  από τα κακώς κείμενα του χρηματοπιστωτικού συστήματος έρχεται στην επιφάνεια μέσω του εν λόγω ντοκιμαντέρ.

Πίσω από την παραγωγή του The China Hustle, βρίσκονται οι: Stacey Offman, Alex Gibney και ο Frank Marshall. Το συγκεκριμένο κινηματογραφικό εγχείρημα αποπειράται να εστιάσει στην ιστορία μιας επιπλέον υπερτιμημένης επένδυσης που αποδείχτηκε ένα μεγάλο φιάσκο.

Εν προκειμένω εξετάζεται μ ία ακόμη τρύπα στην τραπεζική αγορά της Wall Street που άπτεται ενός τόσο μεγάλου οικονομικού εγκλήματος, που έχει τη δύναμη να επηρεάσει το εισόδημα όλων μας. Οι επενδυτές αναζητούν πυρετωδώς νέες εναλλακτικές για επενδύσεις υψηλής απόδοσης σε παγκόσμια κλίμακα, και έχουν βρει ένα ‘χρυσωρυχείο’ στην Κίνα. Ωστόσο, όταν ένας επενδυτής ανακαλύπτει ένα τεράστιο πλέγμα απάτης, ο,τιδήποτε άλλο τίθεται υπό αμφισβήτηση. Το ντοκιμαντέρ του Jed Rothstein κρούει τον κώδωνα για την ανάγκη διαφάνειας σε έναν ολοένα και πιο απορυθμισμένο τοπίο οικονομίας, ακολουθώντας εκείνους που εργάζονται για να αποκαλύψουν τη μεγαλύτερη ληστεία που μέχρι πρότινος παρέμενε αφανής.

Το The China Hustle αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες και στις υπηρεσίες VOD, iTunes καθώς και στο Amazon Video στις 30 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: