Οι συζητήσεις για το sequel του Baby Driver ξεκίνησαν

Ο Edgar Wright θέλει να βάλει μπρος για το σενάριο
06 Δεκεμβρίου 2017 20:05
Οι συζητήσεις για το sequel του Baby Driver ξεκίνησαν

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Movie Web, κυκλοφόρησε η είδηση ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε και την συνέχεια του Baby Driver στο πανί της μεγάλης οθόνης.

Σίγουρα το Baby Driver αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εκπλήξεις για το 2017. Η υποδοχή του τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό ήταν θερμή και με ένα budget μόλις $35 εκατομμυρίων απέφερε $227 εκ. στο box office παγκοσμίως. Επιπλέον, το σκηνοθετικό ταλέντο του Edgar Wright αναγνωρίστηκε και ευρύτερα, ώστε ο δημιουργός σήμερα να δηλώνει έτοιμος για ένα δεύτερο sequel, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο EW, ο Edgar Wright είπε χαρακτηριστικά επ’ αυτού:

Οι συζητήσεις αυτές έχουν ξεκινήσει ήδη. Το όλο ζήτημα δουλεύεται την στιγμή που μιλάμε. Έτσι, ελπίζω, ότι θα γράψω τουλάχιστον και ένα δεύτερο φιλμ. Έχω σίγουρα πολλές ιδέες. Αν είναι η επόμενη ταινία, δεν το ξέρω, απλώς για να είμαι ειλικρινής το επεξεργάζομαι τώρα. Έχω μερικά πράγματα αλλά και μερικές νέες ιδέες που έχω αναπτύξει και από όλα αυτά τα ωραία πράγματα που μου προσφέρθηκαν έκτοτε, θα ήθελα λοιπόν να επιστρέψω …πολύ σύντομα. Μεσολάβησαν τέσσερα χρόνια ανάμεσα στο ‘The World's End’ και στο ‘Baby Driver’. Δεν θέλω να είναι πάλι τόσο πολύ. Θα ήθελα πολύ να έχω μία ταινία τα επόμενα δύο χρόνια.

Ακόμη, δεν είναι γνωστό το πότε περίπου θα δούμε το Baby Driver 2 στις αίθουσες.