Η πρόσφατη horror ταινία μυστηρίου της  Anya Taylor-Joy έρχεται στο Netflix

2 χρόνια μετά, το Last Night in Soho καταφθάνει στην υπηρεσία
25 Οκτωβρίου 2023 15:40
Η πρόσφατη horror ταινία μυστηρίου της  Anya Taylor-Joy έρχεται στο Netflix

Το Netflix αποκάλυψε ότι θα φέρει στην υπηρεσία του την πρόσφατη ταινία τρόμου και μυστηρίου Last Night in Soho, η οποία ήρθε από τον Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead). Πρόκειται για ένα ψυχεδελικό project με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy του Queen's Gambit, αλλά και την Thomasin Mackenzie.

Το Last Night in Soho κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2021 και δύο χρόνια μετά, έρχεται και στην streaming υπηρεσία. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot” του Netflix, έγινε γνωστό ότι η ταινία του Wright θα προβάλλεται από αυτή την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου.

Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί την Sandy (Thomasin Mackenzie) ένα νεαρό κορίτσι που τρελαίνεται για τον κόσμο της μόδας, καταφέρνει μυστηριωδώς να ταξιδέψει στα '60s και να συναντήσει το ίνδαλμά της, μια τραγουδίστρια. Όμως το Λονδίνο των '60s μοιάζει κάπως διαφορετικό από κοντά και αρχίζει να ξετυλίγεται κάτι πολύ πιο σκοτεινό από όσα τα φανταχτερά νέον φώτα και τα πολύχρωμα ρούχα φανερώνουν. Το ψυχεδελικό horror του Wright ξεδιπλώνεται σιγά σιγά στο νέο trailer και αυτή τη φορά βλέπουμε τον Matt Smith του The Crown να υποδύεται έναν "ψυχάκια" που παίζει ρόλο κλειδί για την υπόθεση.

Το σενάριο του "Last Night in Soho" έγραψε ο ίδιος ο Wright μαζί με την συνεργάτιδά του, Krysty Wilson-Cairns, που εργάστηκε στα "Penny Dreadful" και "1917".

Το Last Night in Soho θα παίζει στο Netflix από τις 29 Οκτωβρίου.