The Parts You Lose: H Mary Elizabeth Winstead είναι η νέα προσθήκη του cast

Θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Aaron Paul
06 Δεκεμβρίου 2017 19:32
The Parts You Lose: H Mary Elizabeth Winstead είναι η νέα προσθήκη του cast

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Mary Elizabeth Winstead (Fargo, 10 Cloverfield Lane, Smashed, Scott Pilgrim Vs the World) αποτελεί πλέον και επίσημο μέλος του cast από το The Parts You Lose του Christopher Cantwell.

Το σενάριο του εν λόγω δράματος θα επιμεληθεί ο Darren Lemke. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ θα δούμε τον βραβευμένο με Emmy, Aaron Paul (Breaking Bad, Eye in the Sky). Πέρα όμως από την πρόσφατη εισαγωγή της Mary Elizabeth Winstead στο όλο project, κεντρική θα είναι και η ερμηνεία του Danny Murphy που θα υποδυθεί τον νεαρό ήρωα της ιστορίας.

Το The Parts You Lose πραγματεύεται την φιλία που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στον Wesley, ένα αγόρι με προβλήματα ακοής, και έναν εγκληματία (Aaron Paul) που έχει δραπετεύσει και αποφασίζει να κρυφτεί σε μία αγροτική κατοικία, στην Βόρεια Dakota.Εκεί  θα γνωριστεί με τον μικρό της οικογένειας ο οποίος δένεται μαζί του αλλά συνειδητοποιεί ότι σύντομα οι αρχές θα συλλάβουν και πάλι τον καταζητούμενο φίλο του. Η Winstead θα μας συστηθεί ως η μητέρα του Wesley.

Τις διαδικασίες παραγωγής αναλαμβάνουν η H Collective μαζί με τον Mark Johnson, τον Aaron Paul και τον Tom Williams.

Ο Nic Crawley, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας  H Collective δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ξεκινάμε την παραγωγή της πρώτη μας ταινίας μόλις έξι μήνες μετά την ίδρυση της H Collective. Η Mary Elizabeth είναι μία καταπληκτική προσθήκη στο φιλμ και είμαστε υπερήφανοι που συγκεντρώσαμε μία τέτοια ταλαντούχα ομάδα που θα δώσει ζωή σε αυτό το έργο”.