Η Jules Willcox θα πρωταγωνιστήσει στο Alone

Μετά το δράμα Bloodline, η νεαρή ηθοποιός θα παίξει σε ένα θρίλερ δράσης
05 Δεκεμβρίου 2017 16:30
Η Jules Willcox θα πρωταγωνιστήσει στο Alone

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Jules Willcox (Bloodline, Chicago P.D) υπέγραψε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρίλερ Alone, που συνιστά remake του σουηδικού φιλμ με τίτλο Gone (Försvunnen), το οποίο σκηνοθέτησε το 2011 ο Mattias Olsson.

Ο John Hyams εν προκειμένω, θα αναλάβει ως δημιουργός της νέας αυτής κινηματογραφικής διασκευής βασιζόμενος και στο σενάριο που είχε επιμεληθεί ο  Olsson στο πρωτότυπο έργο. Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται οι Jordan Foley και Jonathan Rosenthal μέσω της Mill House Motion Pictures μαζί και με την Paperclip Limited.

Η δράση του φιλμ λαμβάνει χώρα στην δασική έκταση του Pacific Northwest, και περιστρέφεται γύρω από την πρόσφατα χηρεύσασα Jessica (Willcox) η οποία, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγου της φεύγει από την πόλη. Ωστόσο, πέφτει θύμα απαγωγής  και βρίσκεται έγκλειστη στο σπίτι ενός αγνώστου στην μέση του πουθενά. Η απόπειρά της να δραπετεύσει την φέρνει αντιμέτωπη με τους κινδύνους της άγριας φύσης, με μοναδικά μέσα για την επιβίωσή της το πολυμήχανο μυαλό της και την ισχυρή της θέληση να ξεφύγει από την απειλή του διώκτη της που την κυνηγά.

Οι Marc Menchaca (Homeland, Ozark) και Anthony Heald (The Silence of the Lambs, Boston Public) συμπληρώνουν το cast του Alone.

Tags: