Το "Are You Afraid of the Dark" απέκτησε σεναριογράφο

Ο Gary Dauberman του IT θα επιμεληθεί τον μίτο της υπόθεσης
15 Νοεμβρίου 2017 06:58
Το

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι βρέθηκε σεναριογράφος για το φιλμ Are You Afraid of the Dark της Paramount Players που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά του Nickelodeon. Και το όνομα αυτού Gary Dauberman.

Μετά το IT, ο Dauberman (Annabelle: Creation ) πρόκειται να ετοιμάσει την πλοκή και τους διαλόγους του Are You Afraid of the Dark, ενώ πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται ο Matt Kaplan. Η ταινία αυτή αφορμάται από την καναδική τηλεοπτική ανθολογία τρόμου του Nickelodeon που παίχτηκε από το 1992 έως το 1996. Δημιουργοί του σόου υπήρξαν οι D.J. MacHale και Ned Kandel. Η αναβίωση του project στην μικρή οθόνη επιχειρήθηκε ξανά το 2000 όμως δεν γνώρισε την απήχηση των πρώτων ημερών.

Ο κεντρικός άξονας της κινηματογραφικής διασκευής του Are You Afraid of the Dark περιστρέφεται γύρω από μία παρέα εφήβων που αυτοαποκαλούνται ως  “The Midnight Society”. Η ομάδα αυτή μαζευόταν γύρω από μία φωτιά και ένας από τους νεαρούς ξεκινούσε να αφηγείται τρομακτικές ιστορίες με εγκαταλελειμμένα και στοιχειωμένα σπίτια μέχρι και με βαμπίρ, μάγισσες και άλλα ανατριχιαστικά πλάσματα. Εσείς, φοβάστε το σκοτάδι;