Το trailer του ‘Are You Afraid of the Dark?’ κάνει το αίμα να παγώνει

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να σας πουν φοβερές ιστορίες στο σκοτάδι;
13 Σεπτεμβρίου 2019 17:51
Το trailer του ‘Are You Afraid of the Dark?’ κάνει το αίμα να παγώνει

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το reboot του καναδικού σόου τρόμου Are You Afraid of the Dark? των D.J. MacHale και Ned Kandel που παίχτηκε τις περιόδους 1992-1996, και 1999-2000.

Στο φρέσκο αυτό project, ως “Midnight Society” μας παρουσιάζεται μία νέα παρέα εφήβων που διηγούνται ανατριχιαστικούς μύθους για το γνωστό «Carnival of Doom». Σύντομα ωστόσο, διαπιστώνουν ότι όσα αφηγούνται έρχονται στην ζωή με τον πιο απόκοσμο τρόπο.

Στο cast ανήκουν οι: Sam Ashe Arnold (Best.Worst.Weekend.Ever.), Miya Cech (Always Be My Maybe), Tamara Smart (Artemis Fowl), Jeremy Taylor (It), Lyliana Wray (Black-ish), και τον Rafael Casal (Blindspotting).

Το σενάριο υπογράφει ο Ben David Grabinski (Skiptrace) ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Dean Israelite (Power Rangers), με τους δυο τους να εποπτεύουν και το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής.

Πίσω από την χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος βρίσκεται η ACE Entertainment (To All The Boys I’ve Loved Before). Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στο Vancouver.

Το Are You Afraid of the Dark? έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσει να προβάλλεται στο Nickelodeon φέτος στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: