Η Gal Gadot είναι σε συζητήσεις για το θρίλερ εκδίκησης "Ruin"

Από ατρόμητη αμαζόνα της DC ίσως να τα βάλει τώρα και με τους Ναζί
12 Οκτωβρίου 2017 14:52
Η Gal Gadot είναι σε συζητήσεις για το θρίλερ εκδίκησης

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, η γοητευτική Gal Gadot μετά το Wonder Woman, έχει βάλει πλώρη και για άλλα κινηματογραφικά projects, όπως την ταινία τρόμου Ruin.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει σε ένα θρίλερ εκδίκησης, μία παραγωγή της Mad River Pictures, της εταιρείας του Marc Butan. Την σκηνοθεσία του Ruin θα αναλάβει ο Justin Kurzel (Assassin's Creed), ενώ ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από έναν πρώην αξιωματικό των Ναζί ο οποίος μετανιωμένος για την σκοτεινή του προϊστορία θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί από τα εγκλήματα που είχε διαπράξει.  Θα κυνηγήσει και θα επιδιώξει να εκτελέσει όλα τα μέλη της ομάδας των SS με τους οποίους υπηρέτησαν μαζί στην Γερμανία. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες  ακούστηκε ότι ο Christian Bale πιθανώς να υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποια φυσιογνωμία θα ενσαρκώσει εν προκειμένω η Gadot.Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η Gal πάντως δηλώνει πανέτοιμη για το sequel του Wonder Woman που θα βγει τέλη του 2018.

Tags: