Secret Scripture: Νέο trailer για ένα δράμα εποχής που σοκάρει

Η Rooney Mara είναι ύποπτη για τον φόνο του παιδιού της
19 Σεπτεμβρίου 2017 12:49
Secret Scripture: Νέο trailer για ένα δράμα εποχής που σοκάρει

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το αγωνιώδες δράμα The Secret Scripture όπου πρωταγωνιστεί η Rooney Mara. Η εν λόγω μυθοπλασία αφορμάται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Sebastian Barry το οποίο δημοσιεύτηκε το 2008. Δίπλα στην Mara συμπρωταγωνιστούν οι Vanessa Redgrave, Jack Reynor, Theo James και ο Eric Bana.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μία γηραιά κυρία Ιρλανδικής καταγωγής, την Rose McNulty (Redgrave)η οποία νοσηλεύεται σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο και αναλογίζεται τα γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της ζωής της, τις δεκαετίες του ‘30s και του ‘40. Η Rooney Mara υποδύεται την Rose σε νεαρή ηλικία, όταν δηλαδή η ηρωίδα βρέθηκε ύποπτη για τον φόνο του μωρού της κατά την διάρκεια των τεράστιων κοινωνικοπολιτικών αλλαγών που συνέβησαν τότε στο Belfast.

Την σκηνοθεσία του Secret Scripture υπογράφει ο Jim Sheridan που το 1989 είχε κερδίσει 2 Όσκαρ για την βιογραφία My Left Foot, όπου κεντρικό ρόλο είχε ο Daniel Day-Lewis.

Αφού έκανε πέρυσι ένα πέρασμα από το Φεστιβάλ του Τορόντο, το Secret Scripture θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 13 Οκτωβρίου του 2017.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer: