Blade Runner 2049: O Dave Bautista στο νέο μικρού μήκους φιλμ

Στο "2048: Nowhere to Run" ξετυλίγεται η προϊστορία του Sapper
16 Σεπτεμβρίου 2017 05:04
Blade Runner 2049: O Dave Bautista στο νέο μικρού μήκους φιλμ

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, μία ακόμη ταινία μικρού μήκους, το 2048: Nowhere to Run έρχεται να προσθέσει μερικά ακόμη χρήσιμα στοιχεία στο σύμπαν του Blade Runner. Το εν λόγω μικρού μήκους φιλμ χει σκηνοθετήσει ο Luke Scott και επικεντρώνεται στο παρελθόν του Sapper, ενός ευγενικού γίγαντα τον οποίο ενσαρκώνει ο Dave Bautista.

Αυτή την φορά, το κοινό θα παρακολουθήσει το δεύτερο κατά σειρά σύντομο βίντεο που προετοιμάζει το έδαφος για το Blade Runner 2049. Η πολυαναμενόμενη ταινία του Dennis Villeneuve που γυρίστηκε μαζί και με την συμβολή του κινηματογραφιστή Roger Deakins, συνιστά μία κινηματογραφική αφήγηση επιστημονικής φαντασίας που ενώνεται άρρηκτα με την μυθοπλασία την οποία ενορχήστρωσε παλαιότερα ο Ridley Scott. Το σενάριο επιμελούνται εν προκειμένω οι Hampton Rancher και Michael Green.

Εν έτει 2048, ο Sapper καταβάλει τεράστια προσπάθεια ώστε να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή και να προσαρμοστεί στις τρέχουσες επιταγές της πραγματικότητας. Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μορφή που εκ πρώτης όψεως φαντάζει τρομακτικός όμως του δίνεται η δυνατότητα να αποκαλύψει την αληθινή του φύση χωρίς βέβαια να γίνει βορά στα χέρια των εχθρών του. Τα τεκταινόμενα που καλείται να διαχειριστεί αποτελούν τμήμα της μετάβασης της ιστορίας στο 2049.

Πρωταγωνιστούν οι: Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto, Robbin Wright, Barkhad Andi, Ana de Armas, Sylvia Hocks, Lennie James και η Mackenzie Davis.

Το Blade Runner 2049 θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2017.