Το Blade Runner 2033: Labyrinth είναι γεγονός από την Annapurna Interactive (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρίσκεται υπό ανάπτυξη για κονσόλες και PC
29 Ιουνίου 2023 22:48
Το Blade Runner 2033: Labyrinth είναι γεγονός από την Annapurna Interactive (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Annapurna Interactive έκανε την έκπληξη στο καλοκαιρινό showcase της και μόλις ανακοίνωσε το Blade Runner 2033: Labyrinth, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι στο γνωστό σύμπαν, που λαμβάνει χώρα στο Los Angeles μετά το μεγάλο “Blackout”.

Η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ελάχιστες πληροφορίες, αλλά έκανε γνωστό ότι διαδραματίζεται το 2033 μεταξύ της αρχικής ταινίας και του πρόσφατου Blade Runner 2049, σε ένα δυστοπικό Los Angeles. Ο τίτλος έρχεται από ένα εσωτερικό στούντιο της Annapurna με επικεφαλής τον Chelsea Hash, ο οποίος έχει εργαστεί σε γνωστούς τίτλους όπως τους: Solar Ash, What Remains of Edith Finch και Kid A Mnesia Exhibition.

Παρακολουθήστε το trailer του Blade Runner 2033: Labyrinth παρακάτω:

Διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Blackout και ρωτά: τι κάνει ένας Blade Runner όταν δεν υπάρχουν πια οι Replicants;

Η λεζάντα του βίντεο λέει τα εξής: “Πολλοί άνθρωποι έχασαν πράγματα στο Blackout. Ήμουν τυχερός, μόλις έχασα μια δουλειά. Τώρα όμως με θέλουν πίσω”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για ένα εντελώς νέο τίτλο με publisher την ίδια την Annapurna Interactive, ενώ οι fans περίμεναν ένα Blade Runner παιχνίδι πάρα πολλά χρόνια.

Το Blade Runner 2033: Labyrinth αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.