Ο Armie Hammer σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο On The Basis Of Sex

Ένα κοινωνικό δράμα έρχεται από την Participant Media
13 Σεπτεμβρίου 2017 16:12
Ο Armie Hammer σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο On The Basis Of Sex

Σύμφωνα και με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline, ο Armie Hammer θα είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς ήρωες στην παραγωγή του Participant Media με τον τίτλο On the Basis Of Sex. Η μυθοπλασία αυτήν αφορμάται από την ζωή της Ruth Bader Ginsburg, μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. Ο Armie θα υποδυθεί τον σύζυγο της παραπάνω εκπροσώπου της δικαιοσύνης, τον Marty Ginsburg.

Στην συγκεκριμένη κινηματογραφική βιογραφία κοινωνικών συνδηλώσεων θα δει κανείς πώς ένωσαν τις δυνάμεις τους τα παραπάνω πρόσωπα καταδεικνύοντας ενώπιον του Νόμου ζητήματα διακρίσεων και ανισοτήτων με βάση το φύλο.

Η Mimi Leder επιμελείται την σκηνοθεσία και ο Daniel Stiepleman που είναι ανιψιός της Ginsburg, υπογράφει το σενάριο. Η Participant Media δια μέσου της  Amblin Partners βρίσκεται πίσω από την παραγωγή μαζί και με τον Robert Cort. Οι Jeff Skoll και Jonathan King of επωμίζονται καθήκοντα εξωτερικών παραγωγών.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και μάλιστα την ημέρα που θα συμπληρωθούν 25 χρόνια προσφοράς της Ginsburg στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Την διανομή του On The Basis Of Sex στις αμερικανικές αίθουσες θα πραγματοποιήσει η Focus Features, ενώ η Lionsgate αναλαμβάνει να κάνει το ίδιο σε άλλες χώρες του εξωτερικού.