Outlaw King: Η πρώτη φωτογραφία του Chris Pine ως βασιλιά της Σκωτίας

Έρχεται το ιστορικό δράμα του Netflix
11 Σεπτεμβρίου 2017 13:09
Outlaw King: Η πρώτη φωτογραφία του Chris Pine ως βασιλιά της Σκωτίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο της νέας σειράς του Netflix, το Outlaw King, όπου απεικονίζεται ο Chris Pine. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον Robert the Bruce, ενώ μαζί του συμπρωταγωνιστεί και ο Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals) ως  σύμμαχός του, εν ονόματι James Douglas.

Το ανερχόμενο αυτό δράμα εποχής γυρίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Σκωτία. Το φιλμ αυτό επανενώνει τον Pine με τον σκηνοθέτη David Mackenzie έπειτα από την συνεργασία τους για το Hell or High Water που ήταν υποψήφιο στα περσινά Όσκαρ. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται ο Mackenzie και η Gillian Berrie μέσω της Sigma Films, καθώς και οι Richard Brown και Steve Golin από την Anonymous Content.

Το σενάριο υπογράφουν οι: Bash Doran, James MacInnes, Mark Bomback και ο Σκωτσέζος συγγραφέας θεατρικών έργων David Harrower.

Η δράση του έργου λαμβάνει χώρα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη ιστορική συγκυρία για το έθνος της Σκωτίας, όταν ο επικηρυγμένος βασιλιάς της, ο Robert the Bruce (Chris Pine) αγωνίζεται να ανακτήσει τον έλεγχο αφού έχει στεφθεί βασιλιάς των Σκωτσέζων ένας Άγγλος. Ετοιμάζει λοιπόν, μαζί με άλλους επαναστάτες μία αιφνιδιαστική επίθεση ενάντια στον σφετεριστή του θρόνου του η οποία και αποβαίνει νικηφόρα.

Το cast συμπληρώνουν οι: Tony Curran (Sons of Anarchy), Stephen Dillane (Game of Thrones), Florence Pugh, και ο Billy Howle.

Το Outlaw King αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2018.