James Bond: Ο επικρατέστερος διάδοχος του Daniel Craig είναι έκπληξη

Λέγεται ότι εντυπωσίασε τους παραγωγούς των ταινιών του 007
28 Νοεμβρίου 2022 23:43
James Bond: Ο επικρατέστερος διάδοχος του Daniel Craig είναι έκπληξη

Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Daniel Craig στο ρόλο του 007; Αυτό το ερώτημα πλανάται και ίσως να απέκτησε μια πιθανή απάντηση -ίσως και την πιθανότερη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun, ο Aaron Taylor-Johnson είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος νέος James Bond για την επόμενη κινηματογραφική ταινία με προσωρινό τίτλο "Bond 26". 

Λέγεται ότι οι παραγωγοί της EON, οι Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, που έχουν την ιδιοκτησία του James Bond franchise, εντυπωσιάστηκαν από τη δοκιμαστική οντισιόν του Taylor-Johnson που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Ο 32χρονος σταρ των "Kick-Ass 2" και "Avengers: Age of Ultron" θεωρείται μετά από την πρόσφατη μυστική οντισιόν στα Pinewood Studios ως ο πιθανότερος διάδοχος του Craig. Είναι η πρώτη φορά ασφαλής αναφορά που γίνεται για τον επόμενο James Bond, την ώρα που από τη "λίστα των επικρατέστερων" βγήκαν οι Tom Hardy και Idris Elba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Πρόσφατα ο Aaron Taylor-Johnon έπαιξε στο Bullet Train πλάι στον Brad Pitt και στο TENET του Christopher Nolan πλάι στους John David Washington και Robert Pattinson, ενώ θα τον δούμε και στην "Spider-verse" ταινία της Sony Pictures, Kraven The Hunter, εκεί όπου θα υποδύεται τον ομώνυμο εχθρό του Spider-Man.