Το νέο trailer του "Happy Hunting" σας εύχεται καλό κυνήγι

Πόσο εύκολα ο άνθρωπος από θηρευτής γίνεται λεία;
05 Σεπτεμβρίου 2017 07:50
Το νέο trailer του

Ένα θανάσιμο παιχνίδι επιβίωσης. Σε σενάριο και σκηνοθεσία των Joe Dietsch και  Louie Gibson, η νέα ταινία τρόμου εν ονόματι Happy Hunting εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη με τα πιο άγρια ένστικτα του ανθρώπου να εξωτερικεύονται με τον νόμο του πιο ισχυρού.

Αυτό το θρίλερ αγωνίας διαδραματίζεται σε μια ξεχασμένη πόλη όπου οι κάτοικοί της αποδεικνύονται αρκετά περίεργης πάστας άνθρωποι. Ο τοπικός κυνηγετικός σύλλογος, το Bedford Flats, ο οποίος κάποτε ήταν στις δόξες του, πλέον παραπαίει εξαιτίας μίας καταστροφικής θύελλας που είχε πλήξει πριν από καιρό την περιοχή. Ξαφνικά προκύπτει η ιδέα ενός επικίνδυνου τελετουργικού κυνηγιού που βασίζεται στην εξολόθρευση του πιο αδύναμου. To μότο που ακολουθείται: “Οι κανόνες είναι απλοί. τρέχετε και σας κυνηγούμε”.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα αρχικά στο Screamfest και έκτοτε έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία, συμπεριλαμβανομένου της Καλύτερης Κινηματογραφίας στο Screamfest και το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Fantastic Cinema.

Τώρα πια πραγματοποιείται και ευρύτερα η διανομή της με ημερομηνία της να δρομολογείται για τις Η.Π.Α. στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017.

Στο Happy Hunting παίζουν οι: Martin Dingle Wall, Ken Lally, και ο Kenny Wormald. Ακολουθεί το νέο trailer:

Tags: