Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Assassin’s Creed Shadows – Χαρακτήρες, gameplay, μέγεθος χάρτη, κ.α.

Που καταφθάνει αυτό το Νοέμβριο
15 Μαΐου 2024 21:40
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Assassin’s Creed Shadows – Χαρακτήρες, gameplay, μέγεθος χάρτη, κ.α.

Πιστή στην υπόσχεσή της, πριν μερικά λεπτά η Ubisoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο κινηματογραφικό trailer του Assassin’s Creed Shadows. Πρόκειται για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο θα φέρει αρκετές αλλαγές και θα ταξιδέψει τους παίκτες σε ένα setting που περίμεναν χρόνια.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του εν λόγω trailer, κυκλοφόρησαν και άλλα πρόσθετα πλάνα, καθώς συνεντεύξεις και επιπλέον πληροφορίες σε διάφορα μέσα. Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένο όλο το οπτικοακουστικό υλικό, όπως τις πρώτες υψηλής ανάλυσης εικόνες, καθώς και τις σημαντικότερες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το παιχνίδι.

Όλα τα trailers του Assassin’s Creed Shadows:

Βασικές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Shadows:

To Assassin’s Creed Shadows θα έχει δύο πρωταγωνιστές.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με την Naoe, μια Shinobi Assassin και με τον Yasuke, έναν θρυλικό Samurai.

Οι δύο χαρακτήρες θα έχουν πολύ διαφορετικό playstyle.

Η Naoe θα ειδικεύεται στο stealth για να αποφεύγει την ανίχνευση από τους εχθρούς και να τους βγάζει από τη μέση αθόρυβα.

Ο Yasuke θα ειδικεύεται στο combat, με πανίσχυρες επιθέσεις.

Οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν νέα skills, εξοπλισμό και να εξελίξουν τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά.

Για κάθε χαρακτήρα υπάρχουν καθορισμένες προσωπικές αποστολές στις οποίες οι παίκτες δεν θα μπορούν να αλλάξουν από τον έναν στον άλλο.

Στην εξερεύνηση του open world η εναλλαγή από τον έναν χαρακτήρα στον άλλο γίνεται ελεύθερα.

Η Naoe θα έχει στη διάθεσή της εργαλεία όπως γάντζο, βόμβες καπνούς, το Hidden Blade και τα περίφημα ιαπωνικά kunai και shuriken.

Ο Yasuke θα μπορεί να κάνει block, parry και επιθέσεις. Θα μπορεί να αξιοποιήσει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από όπλα, όπως Katana, Kanabo, τόξα, Naginata, κ.α.

Το Assassin's Creed Shadows διαδραματίζεται στην Φεουδαρχική Ιαπωνία του 16ου αιώνα κατά τη διάρκεια της εποχής Azuchi-Momoyama.

Ο καιρός στον κόσμο του Assassin's Creed Shadows θα είναι απρόβλεπτος και οι εποχές θα αλλάζουν.

Κάθε εποχή φέρνει μαζί της αλλαγές στο περιβάλλον και στο gameplay. Για παράδειγμα, μπορείτε να κολυμπήσετε κάτω από το νερό σε μια λίμνη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ αυτή η λίμνη θα είναι παγωμένη το χειμώνα. Το γρασίδι θα μεγαλώνει ψηλά την άνοιξη, ιδανικό για να κρύβεστε, ενώ το φθινόπωρο ξεραίνεται, αφαιρώντας αυτές τις κρυψώνες. Τα κρεμασμένα παγάκια στα κτίρια μπορούν να σπάσουν και να πέσουν, αποκαλύπτοντας τη θέση σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κ.λπ.

Μπορείτε να κρυφτείτε στις σκιές για να ξεφύγετε από τους εχθρούς και να καταστρέψετε πηγές φωτός για να αποφύγετε τον εντοπισμό, όπως στο Splinter Cell.

Τα περιβάλλοντα στο Assassin's Creed Shadows θα είναι πιο διαδραστικά.

Ο open world χάρτης του Assassin's Creed Shadows θα είναι μικρότερος από αυτόν του Assassin’s Creed Origins. Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα κυρίως στο κέντρο της Ιαπωνίας.

Το γεράκι των τελευταίων τίτλων που έμοιαζε με drone έχει αφαιρεθεί στο Assassin’s Creed Shadows.

Τα πλάνα με την περιστρεφόμενη κάμερα όταν σκαρφαλώνετε σε ένα πολύ υψηλό σημείο έχουν αφαιρεθεί στο Assassin’s Creed Shadows.

Στο Assassin's Creed Shadows οι παίκτες θα μπορούν να χτίσουν το δικό τους δίκτυο κατασκόπων, για να είναι τα «μάτια» και τα «αυτιά» τους σε διάφορες τοποθεσίες.

Στο Assassin's Creed Shadows οι παίκτες θα μπορούν να χτίσουν τη δική τους πλήρως customizable κρυψώνα για τη ολοένα και μεγαλύτερη λεγεώνα των shinobi τους.

Το σύστημα φωτισμού είναι πλήρως δυναμικό. Ο κόσμος θα φωτίζεται μόνο από το φως του ήλιου, φανάρια κ.λπ.

Το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2024 αποκλειστικά για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι πρώτες εικόνες του Assassin’s Creed Shadows: