Hostiles: Ο Christian Bale πρωταγωνιστεί στο western του Scott Cooper

Φοράει στρατιωτική στολή και ζώνεται τα όπλα
23 Αυγούστου 2017 15:56
Hostiles: Ο Christian Bale πρωταγωνιστεί στο western του Scott Cooper

Σε δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε online η πρώτη φωτογραφία του πολυαναμενόμενου western Hostiles, του δημιουργού Scott Cooper (Out of the Furnace, Black Mass). Ο Cooper υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία.

Το φιλμ τοποθετείται χρονικά το 1892 και ο Christian Bale υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, έναν θρυλικό αξιωματικό που συναινεί διστακτικά να συνοδεύσει έναν ετοιμοθάνατο στρατηγό (Wes Studi) και την οικογένειά του πίσω στα πάτρια εδάφη τους. Στην διαδρομή καραδοκούν πολλοί κίνδυνοι, όπως επιθέσεις  από ληστές και άλλους επικίνδυνους εγκληματίες που λυμαίνονται το βιός των περαστικών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Μεξικό αλλά και στην Montana.

Ο Cooper ενώνει τις δυνάμεις του με τον κινηματογραφιστή Masanobu Takayanagi, με το cast συμπληρώνουν οι Rosamund Pike, Adam Beach, Ben Foster, Jesse Plemons, και Q’orianka Kilcher. Το Hostiles θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο τον επόμενο μήνα. Για την ταινία προς το παρόν δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας ή διανομέας.