O Christian Bale ως ο αντιπρόεδρος των Η.Π.Α, Dick Cheney

Μεταμορφώνεται και θα είναι αγνώριστος και πάλι για χάρη της μεγάλης οθόνης
07 Αυγούστου 2017 18:34
O Christian Bale ως ο αντιπρόεδρος των Η.Π.Α, Dick Cheney

Από ό,τι φαίνεται ο Christian Bale παίρνει πολύ στα σοβαρά τους ήρωες που ενσαρκώνει, καθώς ουκ ολίγες φορές ήταν πρόθυμος να υποβληθεί σε ριζική αλλαγή της εξωτερικής του εμφάνισης εφόσον επρόκειτο να υποδυθεί έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Από το The Machinist του Brad Anderson μέχρι το The Big Short του Adam McKay ή ακόμη και το The Dark Knight, ο Christian Bale αποδεικνύει τις τεράστιες υποκριτικές του ικανότητες και την ευκολία χάρη στην οποία μπορεί να προσαρμόσει κάθε ρόλο πάνω του, τόσο από άποψη ερμηνείας όσο και από άποψη παρουσίας. Οι αυξομειώσεις στο βάρος του και η ειδική διατροφή που ακολουθεί για τις ανάγκες κάθε ρόλου δεν δείχνουν να τον πτοούν.

Στην καινούργια ταινία του σκηνοθέτη Adam McKay που θα έχει ως κεντρικό της άξονα την ζωή του 46ου αντιπροέδρου των Η.Π.Α, Dick Cheney ο οποίος υπηρέτησε επί θητείας του προέδρου George W. Bush, ο Bale θα υποδυθεί τον εν λόγω πολιτικό και πανίσχυρο businessman. Στο πλευρό του θα δούμε την Amy Adams ως Lynne Cheney, σύζυγο του Dick, και τον Steve Carell ως τον Donald Rumsfeld, τον πρώην γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δεν έχει εξευρεθεί ακόμη ο τίτλος της κινηματογραφικής αυτής βιογραφίας, ενώ απομένει επίσης να οριστεί ποιος θα παίξει τον πρώην πλανητάρχη George W. Bush.