Οι δημιουργοί του 'IT' θέλουν ένα remake του "Pet Sematary"

Το 'Νεκροταφείο ζώων' θα βγει άραγε σε ταινία;
07 Αυγούστου 2017 07:01
Οι δημιουργοί του 'IT' θέλουν ένα remake του

H νεότερη κινηματογραφική διασκευή του 'IT', ενός εκ των πιο περίφημων μυθιστορημάτων του Stephen King θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Warner Bros στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017 και στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα.

Ο σκηνοθέτης του 'Αυτό' Andres Muschietti και η παραγωγός Barbara Muschietti έχουν ήδη υπαινιχθεί ότι είναι πρόθυμοι να μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη και  άλλα έργα του βασιλιά της λογοτεχνίας τρόμου. Το δίδυμο κατέχει ήδη τα δικαιώματα του μικρού μήκους φιλμ τρόμου The Jaunt  του 1981. Μάλιστα, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες στο "The Toronto Sun", η Barbara Muschietti δηλώνει ότι υπάρχει ένα βιβλίο που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να το διασκευάσει σε ταινία: "Είμαστε τεράστιοι οπαδοί του 'Pet Sematary'. Αν μπορούμε να το πάρουμε στα χέρια μας αυτό και να κάνουμε το Pet Sematary που θέλουμε να κάνουμε, αυτό θα είναι κάτι. Ίσως, μια μέρα γίνει". 

Το εν λόγω μυθιστόρημα του 1983 έχει ως κεντρικό άξονα της ιστορίας του μία οικογένεια που μετακομίζει σε ένα σπίτι δίπλα σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, ενώ ένας κοντινός περίπατος στην φύση οδηγεί σε μία ανατριχιαστική διαπίστωση. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ένα κατεστραμμένο νεκροταφείο ζώων και, λίγο πιο κάτω, ένα αρχαίος ινδιάνικος χώρος ταφής που μπορεί να φέρει πίσω στη ζωή διάφορα πράγματα .

Η σκηνοθέτης Mary Lambert επιχείρησε να διασκευάσει αυτό το βιβλίο το 1989. Στην ταινία Pet Sematary πρωταγωνίστησαν οι: Dale Midkiff, Fred Gwynne και η Denise Crosby.