O Edgar Wright δεν αποκλείει ένα Baby Driver 2

Η επιτυχία της ταινίας έφερε ήδη συζήτηση για το sequel με τη Sony
06 Ιουλίου 2017 16:02
O Edgar Wright δεν αποκλείει ένα Baby Driver 2

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του Empire, ο Edgar Wright μίλησε για ένα ενδεχόμενο sequel της πρόσφατης ταινίας του, Baby Driver (17 Αυγούστου στην Ελλάδα). Είπε πως η ίδια η Sony, μετά και την επιτυχία που είχε εμπορικά, τον προσέγγισε ήδη για να γράψει το σενάριο του Baby Driver 2. Μάλιστα, μίλησε και για την ιδέα που έχει για αυτό: 

Έχω στο περίπου μια ιδέα ότι εάν ήταν να κάνω ένα ακόμη, θα ανέτρεπε την συμμετοχή του στο έγκλημα με έναν διαφορετικό τρόπο, έτσι ώστε να μην είναι πια ο μαθητευόμενος. 

Στο Baby Driver, πρωταγωνιστεί ο Ansel Elgort ως ένας οδηγός διαφυγής που εμπνέεται από την μουσική που ακούει στο iPod του και έχει συνεχώς κολλημένα τα ακουστικά στα αυτά του. Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Scott Pilgrim vs. The World είχε να αντιμετωπίσει το Despicable Me 3 στο box office μαζί με άλλα καλοκαιρινά blockbusters, όμως ευνοήθηκε από μια διθυραμβική πρεμιέρα στο φετινό φεστιβάλ SXSW, τα θετικά reviews -97% Rotten Tomatoes και 86 στο Metacritic- αλλά και τα σχόλια διακεκριμένων συναδέλφων του, όπως του Guillermo Del Toro στο Twitter.