Θα εμφανιστεί η Princess Leia στο Star Wars Episode 9;

Την απάντηση έδωσε ο αδερφός της αδικοχαμένης Carrie Fisher
08 Απριλίου 2017 18:55
Θα εμφανιστεί η Princess Leia στο Star Wars Episode 9;

O αναπάντεχος θάνατος της Carrie Fisher έφερε τριγμούς στην τρέχουσα τριλογία του Star Wars και στους ιθύνοντες των Disney και Lucasfilm, παρά το γεγονός ότι είχε ολοκληρώσει τις σκηνές της για το επερχόμενο Star Wars: The Last Jedi (14 Δεκεμβρίου). Τώρα, μαθαίνουμε πως ο αδερφός της, Todd Fisher, επιβεβαίωσε ότι η General Leia Organa, πράγματι θα εμφανιστεί στο Star Wars Episode 9, όπως αρχικά ήταν το πλάνο. 

Η οικεία της Fisher επέτρεψε στη Disney να χρησιμοποιήσει πρόσφατα πλάνα από το αρχείο της και να ολοκληρώσει τον σκοπό της στη νέα τριλογία, όπως μεταδίδει το New York Daily News. "Πως μπορείς να την βγάλεις από αυτό;" αναρωτήθηκε ο Todd Fisher με τους ιθύνοντες της Disney "Και η απάντηση είναι πως δεν το κάνεις...Νομίζω πως η παρουσία της τώρα είναι πιο δυνατή από όσο ήταν, όπως ο Obi-Wan, όταν τον διαπέρασε το lightsaber, όπου έγινε παντοδύναμος. Νιώθω πως το ίδιο έγινε με την Carrie." 

Είχε ειπωθεί από την Lucasfilm ότι η λατρεμένη Princess Leia δε θα επιστρέψει μέσω CGI, όπως συνέβη στο Rogue One. Οι νέες εξελίξεις απλά μας λένε πως η οικογένεια της Fisher δεν έχει ενστάσεις σε ενδεχόμενη μελλοντική εμφάνιση της και ακόμη δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά με ποιόν άλλον τρόπο θα εμφανιστεί στο Episode IX, εκτός του CGI.

Να σημειωθεί, πως τα γυρίσματα του Star Wars: Episode ΙΧ υπό τη σκηνοθεσία του Colin Trevorrow, λέγεται πως θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούλιο.