Φήμη: Το trailer του Star Wars Episode VIII είναι έτοιμο

Αποκαλύφθηκε η ατάκα του Luke Skywalker σε αυτό
29 Νοεμβρίου 2016 20:03
Φήμη: Το trailer του Star Wars Episode VIII είναι έτοιμο

Οι φήμες πηγαίνουν και έρχονται για το Star Wars Episode 8 και οι τελευταίες έρχονται από τον YouTuber, Mark Zeroh. Σύμφωνα με τις πηγές του, αποκαλύπτει πως είναι έτοιμο το trailer της ταινίας και περιέχει μια ατάκα του Luke Skywalker(Mark Hamill) στη Rey (Daisy Ridley) που λέει:

You contain the spark that will rekindle the fire. (σ.σ. Εσύ έχεις μέσα σου τη σπίθα που θα αναζωπυρώσει τη φωτιά)

Από την άλλη, ο έγκριτος δημοσιογράφος, όσον αφορά τις φήμες του Star Wars, Anthony Breznican, μεταφέρει μέσω του StarWarsNewsNet, πως η Lucasfilm σχεδιάζει την προσθήκη του Obi-Wan Kenobi και του Ewan McGregor στις επόμενες δύο saga ταινίες (Episode VIII-IX). Μάλιστα, είναι πεπεισμένος βάσει των πηγών του πως ο McGregor θα κάνει κανονική εμφάνιση και όχι μέσω voice over όπως τον ακούσαμε στο Force Vision της Rey στο Episode VII.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του:

Έχω ακούσει κάποιες φήμες που λένε πώς ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν προσπεράσει τον Obi-Wan είναι γιατί δεν έχουν τελειώσει ακόμη με τον Obi-Wan...στις Saga ταινίες. Οπότε δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη να δω να γίνεται κάτι με τον Obi-Wan στο Episode 9. 

Tώρα, τα παραπάνω αποτελούν μιας από τις δεκάδες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό για το Episode VIII, το οποίο από τα χείλη των πρωταγωνιστών έχουμε μάθει πως θα είναι "σκοτεινό" και στα μονοπάτια του Empire Strikes Back και "διαφορετικό και ασαφές." Το Star Wars: Episode VIII είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου του 2017.