Star Wars: O Ewan McGregor κάνει καμπάνια για μια 2η σεζόν του “Obi-Wan Kenobi“

Τι ισχύει όμως πραγματικά;
07 Φεβρουαρίου 2024 16:15
Star Wars: O Ewan McGregor κάνει καμπάνια για μια 2η σεζόν του “Obi-Wan Kenobi“

Οι αντιδράσεις γύρω από τη σειρά "Obi-Wan Kenobi" δεν ήταν οι αναμενόμενες παρά το γεγονός ότι η Disney και η Lucasfilm είχαν ποντάρει πολλά πάνω στη "ρεβάνς της δεκαετίας" μεταξύ Obi-Wan εναντίον Darth Vader ή αλλίως Ewan McGregor και Hayden Christensen.

Το φινάλε της σειράς όμως άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για μια ενδεχόμενη (εκ νέου) επιστροφή του Ewan McGregor στο ρόλο του θρυλικού Jedi και ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να θέλει πολύ να επιστρέψει. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που διεξάγει κατά κάποιον τρόπο καμπάνια για να γίνει η 2η σεζόν του Obi-Wan Kenobi

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε πρόσφατα στο MegaCon 2024 στο Ορλάντο εκεί όπου εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να υποδυθεί ξανά τον Obi-Wan. "Αρχικά θα ήταν ταινία και συχνά σκέφτομαι, μήπως καλύτερα να ήταν έτσι; Αλλά σκέφτομαι ότι τελικά καλά έκαναν που βγήκε σαν σειρά ήταν μια μεγαλύτερη ιστορία, και ελπίζω πιο ικανοποιητική ως αποτέλεσμα." είπε ο McGregor και συνέχισε ρίχνοντας το μπαλάκι στην Disney: 

Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν άλλη μια σεζόν. Μπορεί να στείλει κανείς γράμμα στη Disney; Θα σας δώσω μερικές διευθύνσεις στο τέλος του πάνελ και γράψτε της απλά "Αγαπητή Disney, ας μας δώσεις λίγο παραπάνω από τον Obi-Wan σε παρακαλούμε". 

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική 

Στην πραγματικότητα η Lucasfilm δεν ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή καθόλου για μια 2η σεζόν του Obi-Wan και στην πράξη το έδειξε αφού στα ανακοινωθέντα projects του Star Wars εστιάζει στην 4η σεζόν του The Mandalorian, στη σειρά "The Acolyte" και 'Skeleton Crew' ενώ κινηματογραφικά ετοιμάζει το The Mandalorian & Grogu, την New Jedi Order ταινία με την Rey της Daisy Ridley και στην prequel Star Wars ταινία του James Mangold με τη γέννηση του πρώτου Jedi.

Το σύμπαν του Star Wars έχει αλλού στραμμένο το βλέμμα του και το παραδέχτηκε πριν μια εβδομάδα περίπου ο ίδιος ο McGregor. Μιλώντας στο Variety εξέφρασε ότι θα ήθελε πολύ να γίνει η 2η σεζόν αλλά "δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση επί του θέματος ακόμα", προσθέτοντας ότι "συμβαίνουν πολλά και διάφορα στη Disney αυτόν τον καιρό". 

Το επίμαχο απόσπασμα είναι στο 12:20 λεπτό του παρακάτω βίντεο: