Soldado: Λεπτομέρειες για το σενάριο του "Sicario 2"

Αποκαλύψεις από τον ηθοποιό Jeffrey Donovan
28 Νοεμβρίου 2016 08:35
Soldado: Λεπτομέρειες για το σενάριο του

Το sequel του Sicario είναι γεγονός και θα έρθει με την ονομασία Soldado. Στην ταινία θα δούμε όμως σημαντικές ελλείψεις, αφού δε θα συμμετέχει η πρωταγωνίστρια του πρώτου, Emily Blunt και ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve, με το story να συνεχίζει με τον εκτελεστή Benicio Del Toro και τον πράκτορα της CIA Josh Brolin στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Stefano Sollima (Gomorrah TV series). Στο Soldado θα επιστρέψει και ο Jeffrey Donovan, ο οποίος αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας.

Το story ξεκινά με τους ίδιους αρσενικούς χαρακτήρες που είδαμε στο Sicario, τους Josh (Brolin) και Benicio (Del Toro). Ο χαρακτήρας της Emily Blunt δεν είναι μέσα, αλλά ο δικός μου χαρακτήρας, Forsing, επιστρέφει επίσης. Επικεντρώνεται σε αυτούς τους τρεις χαρακτήρες τώρα, οι οποίοι πάνε στο Μεξικό, ουσιαστικά για να ξεκινήσουν ένα πόλεμο επίτηδες, μεταξύ των Μεξικανικών καρτέλ. Υπάρχει ένας μεγαλύτερος λόγος για αυτό, αλλά αυτή θα είναι η αρχή της ταινίας.

Όταν ερωτάται πώς θεωρείται sequel με τόσα κομμάτια του αρχικού να λείπουν, απαντά.

Είναι περισσότερο stand-alone spin-off. Δεν είναι ούτε sequel ούτε prequel. Είναι μια ματιά από άλλη σκοπιά, αυτή τη φορά μέσα από τα μάτια ενός άντρα, όχι μιας γυναίκας.