Διαθέσιμo σε λίγες μέρες το Aliens: 30th Anniversary Blu-ray Set

Πλούσιο πακέτο σε λογική τιμή
06 Σεπτεμβρίου 2016 08:38
Διαθέσιμo σε λίγες μέρες το Aliens: 30th Anniversary Blu-ray Set

Η εκρηκτική επιτυχία του ανεπανάληπτου Alien του 1979 από τον Ridley Scott ήταν τρομακτική για οποιονδήποτε σκηνοθέτη θα αναλάμβανε τη συνέχεια του τίτλου. Ο James Cameron όμως έχτισε πάνω στον αρχικό τίτλο με το Aliens του 1986, δίνοντας στο σύμπαν του Alien νέες κατευθύνσεις και εγκαθιδρύοντας τη Sigourney Weaver ως την πιο σκληρή γυναίκα στις ταινίες τρόμου.

Τώρα η 20th Century Fox ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μια νέα συλλογή, το Aliens: 30th Anniversary Limited-Edition Set, η οποία  θα περιέχει τόσο την Theatrical όσο και την Special Edition έκδοση της ταινίας σε Blu-ray, καθώς και audio commentary, deleted και extended scenes και άλλα. Το set περιλαμβάνει επίσης συλλεκτικές καλλιτεχνικές κάρτες και ένα βιβλίο με art από την Dark Horse Comics Aliens series με νέο εξώφυλλο αποκλειστικά για την 30th Anniversary Edition. Τέλος, θα περιλαμβάνεται ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Inspiration and Design of Aliens”.

Το Aliens: 30th Anniversary Edition είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην τιμή των $14.99, ενώ όταν κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου θα κοστίζει $24.99.