O David Bowie θα επέστρεφε στην τρίτη σεζόν του Twin Peaks

Σε άκρα μυστικότητα γίνονται τα γυρίσματα
15 Μαΐου 2016 16:22
O David Bowie θα επέστρεφε στην τρίτη σεζόν του Twin Peaks

Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Twin Peaks συνεχίζονται κανονικά όλον αυτόν τον καιρό και το Dallas Morning News κατάφερε να μιλήσει με τον Harry Goaz, που υποδύεται τον ντροπαλό και αδέξιο "Deputy Andy" στη σειρά. Μέσα από αυτή τη συνέντευξη μαθεύτηκε πως τα γυρίσματα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, σε σημείο που οι ατάκες των ηθοποιών παραδίδονται την ημέρα των γυρισμάτων και αφότου τελειώσουν καταστρέφονται υπό την επίβλεψη της προσωπική βοηθού και ενός μάρτυρα, σε έναν καταστροφέα εγγράφων. Χαρακτηριστικά τα λόγια του "Deputy Andy" για τα όσα συμβαίνουν στο πλατό του Twin Peaks:

Λαμβάνουμε τις ατάκες μας μόνο την ημέρα του γυρίσματος. Δεν παίρνουμε ούτε τις ατάκες των συμπρωταγωνιστών μας, παρά μόνο τα όσα λέει ο καθένας μας.

Σε έναν κόσμο όπου οι διαρροές γίνονται για πλάκα και βλέπουμε περιπτώσεις όπως του Tarantino που διέρρευσε ολόκληρο το script του The Hateful Eight, ο David Lynch λαμβάνει όλα τα μέτρα για να προστατεύσει το δημιούργημα του. Ο Goaz αποκάλυψε επίσης, πως ο αείμνηστος David Bowie, πριν τον αναπάντεχο θάνατο του, θα υποδύονταν και πάλι τον πράκτορα του FBI, Agent Jeffries, ο οποίος είχε έναν πολύ ενδιαφέρον ρόλο για την πλοκή της σειράς.