Bugonia: Μάθαμε πότε θα παίξει η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone και τον Jesse Plemons

Ακόμη μία συνεργασία του Λάνθιμου με τους δύο ηθοποιούς
25 Ιουνίου 2024 22:13
Bugonia: Μάθαμε πότε θα παίξει η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone και τον Jesse Plemons

Η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μόλις απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας, την οποία ημερομηνία ανακοίνωσε η εταιρία διανομής, Focus Features. Με το όνομα Bugonia, ετοιμαστείτε για ακόμη μία «θεότρελη» ταινία από τον Έλληνα σκηνοθέτη με πρωταγωνιστές τους Emma Stone και Jesse Plemons.

Ναι, τόσο η Stone, όσο και ο Plemons συνεργάζονται για μία ακόμη φορά με τον Λάνθιμο. Η Universal Pictures βρίσκεται επίσης στην παραγωγή και στην διανομή της ταινίας εκτός ΗΠΑ και Κορέα, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Will Tracy.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Bugonia ακολουθεί δύο άντρες που έχουν εμμονή με τις θεωρίες συνομωσίας που απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρίας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινος και έχει πρόθεση να καταστρέψει την Γη.

Για το Bugonia, ο Γιώργος Λάνθιμος άφησε το μέχρι πρότινος «σπίτι του», δηλαδή την Searchlight pictures, αφού είχαν φέρει μαζί στους κινηματογράφους άκρως επιτυχημένες ταινίες, όπως είναι το Poor Things και το The Favourite. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Έλληνας σκηνοθέτης δεν ετοιμάζει μόνο το Bugonia, αλλά και μία ακόμη sci-fi ταινία με τίτλο Save the Green Planet!.

Πατώντας εδώ θα βρείτε ένα άρθρο με όλες τις ταινίες που ανέδειξαν τον Γιώργο Λάνθιμο, ενώ αν κάνετε κλικ εδώ θα διαβάσετε τις εντυπώσεις μάς από την πιο πρόσφατη ταινία του σκηνοθέτη ονόματι Kinds of Kindness.

Έτσι, η Universal Pictures και η Focus Features ανακοίνωσαν ότι το Bugonia θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Νοεμβρίου του 2025.