Κι άλλη ταινία της DC έρχεται στο Netflix

Πολύ σύντομα λέει η υπηρεσία
20 Ιουνίου 2024 18:55
Κι άλλη ταινία της DC έρχεται στο Netflix

Μία ακόμη ταινία από το σύμπαν της DC πρόκειται να καταφθάσει στον κατάλογο του Netflix. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την ειδική κατηγορία “Νέα και Δημοφιλή” μάθαμε ότι σύντομα θα καταφθάσει το Black Adam με τον The Rock.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ταινία δεν πήρε το πράσινο φως για τη συνέχειά της, καθώς οι μέτριες κριτικές είχαν ως αποτέλεσμα ένα μέτριο box office. Έτσι, αν ακόμη δεν την έχετε παρακολουθήσει και θέλετε κάτι ανάλαφρο για το καλοκαίρι, τώρα θα είναι η ευκαιρία να δείτε το Black Adam αν είστε συνδρομητές στην υπηρεσία.

Το Netflix δεν αναφέρει πότε ακριβώς θα καταφθάσει, αλλά λέει «σύντομα», οπότε ίσως προστεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας είχε αναλάβει ο Jaume Collet-Serra, ενώ έπαιζαν οι Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Uli Latukefu, Joseph Gatt, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell, Natalie Burn, Derek Russo και Angel Rosario Jr.

Η σύνοψη αναφέρει:

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Άτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

DC - Black Adam: Τα reshoots της ταινίας είχαν εκτοξεύσει το budget

Ο Dwayne Johnson εξήγησε κάποτε γιατί δε θα συνεχίσει το Black Adam και τι συνέβη με την Warner Bros. και μπορείτε να μάθετε τα πάντα πατώντας εδώ.

Το Black Adam θα παίζει σύντομα στο Netflix.